Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ORUŽJE ZA OBRANU

Stiže protuzračni štit, Hrvatska kupuje rakete za obranu od krstarećih projektila: Doznajemo koliko će koštati

14.10.2022.
u 21:03

Nabava Mistrala 3 stajat će nekoliko desetaka milijuna eura, a raketa srednjeg dometa MICA, koje koriste i Rafalei, barem desetak puta više.

Ključne riječi

Komentara 53

DU
Deleted user
21:49 14.10.2022.

pun vecernjak komentara opančara koji nam pomazu savjetom 🙃

ST
stefj
23:52 14.10.2022.

Daleko je to od zračnog štita, no treba s nečim početi. Da li je to Francusko dobro, da li ima nešto bolje i jeftinije, ne znam... Nije mi jasan Milanović koji to omalovažava i priča kao da će nam Francuzi nešto malo dati. Prvo neće dati, niti ćemo dobiti, već moramo kupiti... OK. I kada dođe sve dogovoreno, nije dovoljno za potpunu zaštitu, ali da je i to razlog za pljuvanje? Stvarno?

Avatar Behemot
Behemot
22:14 14.10.2022.

Podržavam! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?