Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedno zaduženje

Stiže 1,25 milijarda dolara

'15.09.2009., zagreb, gospodarski forum udruge gospodarstvenika.  ivan suker. Snimio Luka Klun/VLM'
'Luka Klun/VLM'
07.07.2010.
u 14:31

Uspješan plasman državnih obveznica u inozemstvo, do kraja srpnja očekuje se domaće izdanje.

Ministarstvo financija potvrdilo je uspješno izdanje dolarske obveznice u vrijednosti od 1,25 milijardi dolara. Obveznica je izdana na 10 godina uz 6,75 posto prinosa, što je bila cijena zaduženja i protekle jeseni. Aranžeri izdanja bili su Barclays Capital, Citigroup Inc i JPMorgan Chase & Co. Nakon ovoga inozemnog zaduženja očekuje se i novo domaće izdanje do kraja srpnja.

Ključne riječi

Komentara 15

SP
spartanac
14:49 07.07.2010.

neka prodaju i ono malo što je naše jel to im je valjda namjera.......zaduži se nije njihovo ......očekuju da se ljudi odriču zbog domoljublja nek se oni zbog domoljublja spuste na plaće radnika kod privatnika pa da vidimo kako vole državu ...ispada da stvarno misle da je narod blesav ali i to se počelo mijenjati narod se počeo buditi

Avatar ljutatrava
ljutatrava
15:48 07.07.2010.

..zadužili smo se?huuuraa,uspjeh hdz-a i ministra šukera,huuura,yuupppiiii-kako smo sretni:)) što ih imamo-niti hoće raditi niti će vraćati zaduženja-to će drugi a oniće uživati ,oni imaju..kakvi stručnjaci,samo ih mi imamo aha:))

10
101lakeoswego
14:42 07.07.2010.

ja tu ne razumijem: kaj to suker ustvari prodaje, i od kud mu lova da to vrati ????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije