Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE OUTSOURCING

Stipić: Skupit ćemo potpise u 10 dana

Željko Stipić
Marko Lukunić/PIXSELL
06.06.2014.
u 21:21

Rekorder je štand u Splitu na kojem je svoje potpise prvog dana akcije dalo 2100 građana

Mislim da ćemo za 10 dana prikupiti dovoljan broj potpisa, a nakon toga nadograđivati, procjenjuje Željko Stipić, šef školskog sindikata Preporod, danas, drugog dana prikupljanja potpisa za održavanje referenduma o zakonu protiv izdvajanja pratećih poslova u javnom sektoru. Na Trgu bana Jelačića u Zagrebu drugog je dana odziv građana bio znatno veći pa je postavljen još jedan štand, a Stipić je bio uvjeren da će do kraja dana na središnjem zagrebačkom trgu prikupiti 3000 potpisa.

– Tijekom vikenda radit će i noćna smjena – najavljuje Stipić, čiji je štand prikupio oko 1500 potpisa. Rekorder u broju skupljenih potpisa je štand u Splitu, na kojem je svoje potpise za zabranu outsourcinga prvog dana akcije potpisalo 2100 građana.

>> ´Domaća Marija Antoaneta čistačicama poručuje: Outsourcirajte se!´

Komentara 5

FE
ferhunda
07:38 07.06.2014.

Kad je sindikatu nešto značilo tehničko osoblje nego za glasovanje , koliko je puta povećena plata profesora i učitelja a osoblju šipak . Sad stese sjetili tehničkog osoblja godinam se šuška za izdvajanje jer će privatnik bolje upravljati sa osobljemm .Za financije nije ni važno biti će skuplje stopsto , servisi izmišljene fimi medije i slični usisivači novca .

DP
Dioklecijanova palaca
08:43 07.06.2014.

Važno je da u javnim službama rade ljudi kojima je država poslodavac a ne da i tu dođe privatizacija zajedno sa pljačkom.

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
08:24 09.06.2014.

26.500 radnika x 1.000 kn = 26.500.000 kn mjesečno za posrednika za kuharice i spremačice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije