Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KAO I ŽIVI ZID'
Povratak na članak

Petrina: Uloga Mosta je bila da zgadi biračima svaku pomisao na treći put

"Stvar potpuno ista kao i sa Živim zidom, samo što se to sada ne vidi"

Komentari 37

JK
ja-kan
11:13 14.06.2016.

Dok je Karamarko na čelu HDZ-a a Milanović SDP-a treća opcija uvijek će moći dobiti najmanje 20 mjesta u Sabora a ako bi se pojavila kvalitetna treća opcija i mnogo više. Bez jake treće opcije još duuugo ćemo gledati Milanovića, Karamarka i likove kao što su oni.

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
11:38 14.06.2016.

petrina, pa ti si kao dio mosta najviše doprinio "gađenju" trećeg puta... koji bi id.iot ponovo tebi dao glas? ... prostak neoobrazovani

VL
DU
Deleted user
11:46 14.06.2016.

Dovoljan je jedan pogled na petrininu facu, još samo šešir dvorske lude sa zvončićima i to je to! Pa zar nije i on bio član toga tima? To je zaboravio. Što očekivati od čovjeka koji je umirovljen 1995. godine u braniteljsku mirovinu sa sumnjivim ratnim putom..ili nikakvim!

VL
KR
Kriticar
15:27 14.06.2016.

Gospodine Petrina Nekad si sa Mostom drugovao i sklapao verzije kako doci do FOTELJE u VLADI. Nije ti upjelo jer si izdajnik ne samo mosta nego i Biraca i cijele Hrvatske. Meni osobno djelujes kao Mis Mekinjar di je lijepopo tu bi i ti, ali ako nemozes onda ti niko nevalja. Meni se Zgadi tvoj lik i Slika tvoja i komentari, daj cuti bit ces Pametniji. Sorry al je tako.

VL
DU
Deleted user
11:29 14.06.2016.

ako netko misli da treci put moze olako konkurirati sdphdz masineriji onda se vara...za to treba puno vise vremena i zato takvi naslovi su u najmanju ruku smijesni....normalnim ljudima se zgadio hdzsdp svojom nametljivo svadjackom politikom koja nas je dovela tu gdje jesmo...ne znam sto je gadljivije od toga...a najlakse je okriviti one koji sa time nemaju nikakve veze, one koji su novi, a lose stanje u hrvatskoj prisiti njima...ako hocete propast i dalje glasajte za hdzsdp...."uspjeh" osiguran!!!

VL
JM
Jean-Michel_Nicolier
11:20 14.06.2016.

Petrina nikako nije mogao shvatiti kako su njega pustili u Most i na kraju je donio zaključak iz naslova.

VL
BO
boovuu
17:18 14.06.2016.

"Most nikada nije bio stvoren s ciljem da postane istinski treći put, njegovi tvorci, pa i sam Petrov nikada to nisu ni krili. Jednostavno, ostali su zatečeni brojem osvojenih mandata i činjenicom koliko biračko tijelo istinski želi promjene u političkom životu RH ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- i ti si u sabor ušao kao zastupnik na listi MOSTA. ostvario si svoj cilj zahvaljujući MOSTU a sad pljuješ po njima. licemjer. takvi kao ti od politike prave veliko smetište nepoštenja.

VL
CR
CROLINDA
11:34 14.06.2016.

MOSTje napunio gaće i nema osnovnog znanja o osnovnim logičkim stvarima i ponašanju u visokoj politici a ovaj Petrina je ko dvorska luda sam sebi - bez dvora i i bez kralja

VL
LU
Luka1710
12:37 14.06.2016.

Zanimljivo, Petrina je to sve znao, a ipak je ušao u Most. I sad nešto govori protiv Živog zida, a oni su jedini koji nešto rade za razliku od Petrine koji do sada apsolutno ništa nije napravio. Živi zid je dao prijedloge izmjene ovršnog zakona i zakona o referendumu koji nikad nisu uspjeli doći do Sabora. Za razliku od Petrine, Živi zid je nastavio sa svojim radom kao i prije izbora. Petrina nešto govori, a Živi zid jedini nudi rješenja i ideje koje se pojavljuju i u Švicarskoj, Velikoj Britaniji, Islandu, itd. Petrina jedino što radi je obmanjivanje naroda uz pomoć osoba koje nisu zadovoljile svoje ambicije za Saborom preko Živog zida pa su onda izašli. Petrina je samo još jedan u nizu lažova.

VL
FO
ForeignLegion1987
14:15 14.06.2016.

Koji broj kosulje nosu...drug petrina....da mu sasijemo jednu lepu ludacku...pljuje po tanjuru iz koga je jeo....da nije bilo mosta ne bi se ni ti uvalio u sabor i primao lijepu placu...a da bi bio po medijima mora pljuvati po mostu koji ga je stvorio....tipicni...clan sekte sdp-a

VL
CR
CROLINDA
12:12 14.06.2016.

uloga MOSTa je da vrati na vlast ljude koji bi kao i oni uvalili čovječanstvo u pakao a nekmoli Hrvatsku ako bi tako degradirali Karamarka i uništili HDZ

VL
LE
LeonardS
11:18 14.06.2016.

A treča opcija je jedini ispravan put za demokraciju !

VL
DU
Deleted user
11:12 14.06.2016.

Nadam se da su birači shvatili da Mostu trebaju dati apsolutnu većinu ako se žele riješiti SDP-a, HDZ-a i njihovih nesposobnih političara.

VL
NO
Norway
12:04 14.06.2016.

Samo vi stvarajte psihozu da ce nas Milanovic " pomesti" na izborima.Mogli bi se Vi iznenadit koliko nas ima! Niste od Hrvata uspjeli napravit manjinu u RH unatoc jugosrboslavenskom povratku,mucki preko svojih " trecih puteva".Bog oprasta,a narod pamti

VL
GU
General_U
11:16 14.06.2016.

ne treba treći put uništavati ni hdz ni sdp jednostavno svi sličite kao jaje jajetu i kad to narod vidi ostaje pri onima koji nas je... dvadeset godina je... navika ne voli narod promjene, a ove dvije stranke to koriste.

VL
CR
CROLINDA
11:55 14.06.2016.

MOSTU vidjeli smo nije baš vrlo stalo za obećane reforme i ne da dirati Milanovićev kadar u institucijama proizvodi karamarkoparanoju u narodu - nastali su za vrijeme Milanovićeva mandata kao sada izgleda samo tobožnja ili kobajagi želja za promjenom daom da bi već sada bar izgledalo sve kao da su samo dio predplaniranog povratKA na vlast te nesrtne ljevice koja i dandanas u državi Hrvatskoj brani Hrvatima hrvatski identitet mrzi i napada hrvatske domoljubne pjesme zastavu grb himnu navijačko domoljublje podmeće svastike – oni bi najradije zakonom zabranili da se išta zove hrvatsko nego kad se već više ne može zvati jugoslavensko ili srpsko preimenovali bi sve u građansko anacionalno apatridno bezlično bez identiteta bez identifikacije bez porijekla bez doma bez osjećaja – jadnici se žalili tradicionalnim srpskim prijateljima Francuzima na jednu tako lijepu i plemenitu pjesmu kao što je“Lijepa naša ” a pripjev francuske himne glasi “ Na oružje građani! Formirajte svoje bataljone! Koračajmo! Koračajmo! Neka nečista krv Natopi naše brazde! “

VL
Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
11:42 14.06.2016.

Da bi maknuli HDZ-SDP kastu treba prvo maknut biraće jer 80% biraća ne mijenja svoje preferencije, prevagu uvijek donesu glasaći koji nisu iz ni jednog od ovih tabora, to su glasaći malih satelitića stranaka koji koaliraju il sa jednima il sa drugima. Dok je tako neće biti apsolutno nikakve promjene na bolje. Dok treča opcija ne pobere apsolutnu večinu a to če se dogodit tek za nekih 20-30 godina kad ovi zadojeni HDZ-SDP kastama prdnu u fenjer.

VL
DR
DRX
15:59 14.06.2016.

Nije istina. Tek sada vidimo da mozemo protiv clanskih HDZa i SDPa.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
13:07 14.06.2016.

Petrina: Uloga Mosta je bila izgradi balkanskim biračima svaku misao na treći put, pardon na treči red među kulturnima i europskima zabranjenog koncerta Marka Perkovića Thompsona.

VL
DU
Deleted user
13:01 14.06.2016.

MOST je i postao treći put, prvi put imam za koga glasati a i puno ljudi koje poznajem...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.