Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branitelj s Trpinjske ceste
Povratak na članak

Stipe Majić: Postali smo nevidljivi neprijatelju, koji nas je prozvao 'avetima s Trpinjske ceste'

Blago Zadro poginuo je, po meni, naivno, ali tu je upravo i bila njegova veličina. Trčao je kako bi pomagao našim dečkima u Vinogradskoj ulici, koji su se našli pod vatrom, ne znajući da su se oni povukli s tog položaja. Pod dimnom zavjesom su u Vinogradsku ušli JNA tenkovi i transporteri, a na prugu su namjestili puškomitraljez na koji je Zadro naletio i pokosili su ga, priča Majić.

Komentari 4

PR
prajdali100
08:32 16.11.2022.

Vječna slava herojima Vukovara.Da nije bilo njih ne bi bilo ničega ni Hrvatske ni demokracije.P.S. upravo gledam jutarnji program tvPink na kojem neki Šarić iz Hrvatske priča priču koju bi npr. pričao Šešelj ! Tko je taj lik,je li on normalan.

VL
Avatar MarkoHR
MarkoHR
08:16 16.11.2022.

Moj duboki naklon, vječna hvala i slava svim palim braniteljima Vukovara, svima dragovoljcima, HOS-ovcima, pripadnicima 204. vukovarske brigade kao i preživjelim herojima! Vaša žrtva nikad neće biti zaboravljena, Vukovar stoji na braniku Hrvatske!

VL
SP
Spezzi
08:21 16.11.2022.

kakvo je došlo vrijeme branitelja nigdje a oni koji su nas napali čine saborsku većinu i odlučuju o hrvatskoj vladi. mi branitelji s oprezom i potiho smijemo reći gdje smo bili i što smo radili, iza toga slijede nevidljive sankcije...sramota

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.