Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐU PRVIMA SPAŠAVAO VATROGASCE
Povratak na članak

Stipe Božić otkrio zašto više ne ide na obljetnicu kornatske tragedije: 'Treba ih pustiti da mirno počivaju'

Vidjeli smo ljude kako leže opečeni, od kojih su neki već bili mrtvi. Razgovarali smo sa živima, govorili im da smo im došli pomoći. Bili smo šokirani jer nismo znali da će nas ovako nešto dočekati, prisjetio se Stipe Božić

Komentari 7

Avatar HajdukLika
HajdukLika
10:20 30.08.2022.

Mir Božji poginulim vatrogascima! Ali, čemu te i slične komemoracije svake godine? To su teški trenutci za žene, djecu, majke i očeve stradalnika. Mediji svake godine danima prije najavljuju godišnjicu, zatim obilno izvješćuju na dan godišnjice i gnjave cijelu državu. Tako je i sa bezbrojnim komemoracijama tokom godine. U Hrvatskoj ih ima više nego kalendarskih dana u godini. To je poprimilo apsurdne razmjere. Rodbina i prijatelji neka se prisjete na način koji im najbolje odgovara i kad hoće. Zato postoji blagdan Svih svetih i Dušni dan, ako vjeruješ u Krista i Crkvu katoličku.

VL
EB
EBERT
10:40 30.08.2022.

pametan Covjek . Kao i komentari. Svaka cast.

VL
EB
EBERT
11:54 30.08.2022.

PS Zasto me opominjate prije nego sam napisala komentar???

VL
M3
Miške 3
16:30 30.08.2022.

Stipe Mesić je pitao, a što su tamo uopće radili i tko ih je poslao? Nabijali dnevnice.

VL
SM
Smijesko
21:07 30.08.2022.

Ti idioti su sami krivi za svoje stradanje !!! Posebno što su vodili sa sobom i maloljetnog debila da mu pokažu kako se leti helihopterom i kako se gase požari !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.