Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Remont MiG-ova
Povratak na članak

Štimac: Neka se istraži zašto se forsiralo Odesu

S generalom Josipom Štimcem, bivšim zapovjednikom HRZ-a, razgovarali smo o remontu naših MiG-ova u Ukrajini.

Komentari 7

DU
Deleted user
13:32 09.07.2014.

Mene samo zanima tko će odgovarati za tako katastrofalnu odluku i šlamperaj oko tih aviona? Nečiji potpis stoji na ugovoru.

VL
19
1995josip
14:36 09.07.2014.

Ministre Kotromanoviću odgovaraj za ovaj kriminal , za sada podnesi ostavku , to je najmanje što možeš napraviti .

VL
AP
apolon
14:00 09.07.2014.

Da takvo razmišljanje ima svoje uporište u realitetu , govore mnogi "zanimljivi" postovi samih "južno-nostalgičara" po njima, naime Hrvatskoj ne trebaju borbeni avioni i nadzor zračnog prostora ali u bivšoj jugi njima je sve bilo prihvatljivo,pa i bacanje silnog novcaprihvatljivo,pa i bacanje silnog novca na posve promašeni avion tipa "orao" dok je u toj istoj državi vladala nestašica struje i goriva!?

VL
AP
apolon
13:48 09.07.2014.

U pravilu, nemam "olaku sklonost" prihvaćanja raznih teorija urote no, kada ovako zbore kompetentne i stručne osobe onda slučaj sugerira da je potencijalno moguće da se u "nečijoj glavi" rodila i takva ideja, kako, se na jednostavan način riješiti borbenese na jednostavan način riješiti borbene eskadrile? Nakon izbora ...Udvostručiti broj ljudi u državnom odvjetništvu i pročešljati sve koji su odlučivali .... Posredno ili Neposredno !!

VL
GU
gustirna
17:21 09.07.2014.

Sada slijedi istraga dorha te skidanje imuniteta drugovima osumnjicenim za mozebitno mito ili sabotiranje ratne gotovosti njima slucajne hrvatske.odgovorni drugovi su poznati i to su josipovic,milanovic i kotramanovic......

VL
HO
homofob
17:35 09.07.2014.

Nepotrebno sada traziti ostavke ministara. Pa oni su ucinili sta im je bila duznost: Mladez vise nema vojne uvjezbanosti, vojska nema rezerviste, svi postaju ljubitelji mira pa cim nas netko napadne Hrvatska ce pasti kao kraljevina YU - tako brzo kako ce napadaci moci voziti!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.