Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ravnatelj KBC-a Rijeka Alen Ružić:
Povratak na članak

Štimac mi je ostavio KBC Rijeka u velikim dugovima

Pandemija je dodatno otežala poslovanje KBC-a Rijeka pa smo 2020. završili s gubitkom od 423 milijuna kuna

Komentari 3

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
15:14 04.05.2021.

ne kužim zašto bi se bilo tko trudio poslovati pozitivno ako za ništa ne odgovara .Odgovara li recimo bilo koji ministar za bilo šta ?

VL
DA
dado75
02:00 10.05.2021.

Šteta što se Alen Ružić koji je inače dobar čovjek i dobar doktor uključio u ovu anti - Štimac hajku na ovako jedan nizak način, manipulirajući i iskrivljujući istinite i od državne revizije ovjerene podatke... Priča se da se zapravo ne snalazi baš najbolje na mjestu ravnatelja bez obzira na svoju dobru elokvenciju te da za svaki I najmanji potez mora pitati državnog tajnika Ministarstva

VL
LE
LeaDF
08:00 07.05.2021.

Zaboravili ste napisati da je gospodin Ružić drugi po redu na HDZ-ovoj listi za Gradsko vijeće Grada Rijeke i nastupa kao izravni politički konkurent Davora Štimca. Bojim se da je ovaj put uloga gospodina Ružića (koji mi je čak jedandan od najdražih riječkih liječnika!) ipak slična onoj što ju je prije 4 godine u Rijeci morao odigrati Kristjan Staničić, pa je nakon toga postao direktor HTZ-a. U Rijeci su izravno na vlasti dvije političke opcije: SDP i PGS izravno, a neizravno HDZ preko Lučke uprave i KBC-a. Kad se na lokalnim izborima pojavio nezavisni Davor Štimac nastala je sveopća pomutnja i napadi sa svih strana. Štimac je pet godina bio ravnatelj KBC-a Rijeka, izabran u vrijeme SDP-ove vlasti i na državnoj i na lokalnoj razini! Zato su mu stavljali etiketu "lijevog", pa ga HDZ, kad je preuzeo vlast na državnoj razini, nije želio na mjestu ravnatelja. Kao ravnatelja, Davora Štimca su hvalili i jedni i drugi te brojni mediji. Sve dok nije odlučio postati kandidat za gradonačelnika Rijeke...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.