Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOVENIJA

Stijena pala na automobil i potpuno ga smrskala, dvije osobe ozlijeđene

Prometna nesreća
Foto: Facebook
1/3
20.02.2016.
u 16:06

Vatrogasci i spasilačke službe suvozačicu su ubrzo uspjeli izvući iz vozila i odvesti ju u bolnicu. Izvlačenje ranjenog vozača, ukliještenog u vozilu, trajalo više od dva sata, nakon čega je i on predan liječnicima. Stanje ozlijeđenih nije za sada poznato.

Dvije osobe ozlijeđene su u slovenskom gradu Trbovlju kada je na njihov automobil koji se kretao lokalnom cestom u blizini cementare Lafarge pala stijena teška više desetaka tona, u odronu zemlje, kamenja i blata.

Vatrogasci i spasilačke službe suvozačicu su ubrzo uspjeli izvući iz vozila i odvesti ju u  bolnicu. Izvlačenje ranjenog vozača, ukliještenog u vozilu, trajalo više od dva sata, nakon čega je i on predan liječnicima. Stanje ozlijeđenih nije za sada poznato.

Cesta će ostati zatvorena nekoliko dana jer je oštećena u padu oko 100 prostornih metara kamenja i zemlje. Zbog odrona zemlje na drugom mjestu u istom gradu u subotu su oštećene vodovodne i električne instalacije, pa je jedan dio naselja ostao bez vode i električne struje.

Prema podacima slovenskog geološkog zavoda, četvrtina površine Slovenije nalazi se u zonama u kojima je mogućnost odrona zemlje na kuće i prometnice vrlo velika, a skoro svake godine bude i smrtnih slučajeva.

>> Teška prometna nesreća u Sloveniji: sudarilo se 71 vozilo, 4 osobe poginule, 30-tak ozlijeđenih

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije