Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG EURA KAZNE I U - CENTIMA

Stihijski ritam u Saboru: Izmjenama 62 zakona 'opraštamo' se od kuna, maraka pa i dinara

22.09.2022.
u 06:30

Ovim izmjenama cijelog seta zakona simbolično se opraštamo od kune. No mi se sad opraštamo i od nikad prežaljene njemačke marke jer su u Zakonu o javnom redu i miru kazne još uvijek izražene u markama – rekla je u raspravi Anka Mrak-Taritaš (GLAS), da bi je Furio Radin (NZ) nadopunio još jednim “biserom” rekavši: “Ne samo da ćemo se sad oprostiti od kune i marke, već i od dinara jer su kazne u Zakonu o himni i grbu izražene u dinarskoj protuvrijednosti.”

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
07:26 22.09.2022.

Stihijski ritam u Saboru je najmanji problem. Puno važniji ritmovi u Saboru su ritam nerada i nesposobnosti, ritam neumjerenosti u jelu i piću, ritam korupcije. Tim ritmovima se gibaju naši zastupnici.

CR
crocro
07:10 22.09.2022.

Kada bi poštovana gospođa bila premijerka (a to su vjerojatno njezini snovi) , tada bi stvarn bio mrak. Poštovana gospođa stalno iznosi verbalne eseje o greškama i grijesima koje čini vladajuća struktura i time šalje poruke kako treba smijeniti vlast pod svaku cijenu, samo kako bi i ona bila značajan kotač u budućoj vlasti. Ali gospođa zaboravlja da je građani ne doživljavaju ozbiljno kao niti njezine prodike pred mikrofonima iz jednostavnog razloga što joj je potpora javnosti na razini tek nešto višoj od točke smrzavanja obične vode. Čak kada objavljuju rezultate anketa o postocima popularnosti, ne vidi se njezin uspjeh među praćenim osobama, pa vjerojatno pripada u kategoriju "ostali". I takva osoba se želi nametnuti i vodila bi državu bolje od Plenkovića. Zar u to mogu povjerovati birači? Naravno da ne jer je nema u anketama popularnosti praćenih osoba. Ali zato joj mediji daju široki prostor, daleko veći od postotka njezine popularnosti. Gospođa zaslužuje poštovanje kao osoba i to valja cijeniti, ali politička era gospođe je u slilaznoj liniji, nema je na popisu političara kojima se prati popularnost u anketama građana te na tom popisu praćenja nema nikakvog uspona i poboljšanja postotaka i to niz godina, i zato bi najbolje bilo da se gospođa politički umirovi i dalje posveti svojoj svojoj obitelji. Poštovana gospođa ima želju i ima ideje, aktivna je, nije u pasivi da joj samo prolazi vrijeme, ali jednostavno nema podršku i ja bih se osobno pozdravio s politikom.

HU
Hubrvi
08:20 22.09.2022.

Svi zakoni, zakonske nadopune ili zakonske promjene koje donosi Sabor su redovito za medije, a pogotovo za autoricu ovog clanka ili stihijske, lose, nedorecene, jednom rijecju idiotske. Naravno da autorica ne ulazi u srz, ali zato ona zna, da to sve skupa nista ne vrijedi, jer se nije mozda nju prije donosenja tih zakona, zakonskih podakata i promjena nije konzultiralo. Toliko prepotencije i umisljenosti se rijetko vidja. S tim autorica zeli poruciti javnosti, da u vldi i ministarstvima sjede i rade. Sami nesposobnjakovici, neznalice i budale. To je toliko pokvareno, da tome nema premca. Jer po pisanju medija u Hrvatskoj zive, osim onih koji rade u medijima, same budale i pametni ljevicari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?