Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDRUGA BRANI MALU FRANKU
Povratak na članak

'Stigmatiziraju našu djecu bez razloga i to rade već 16 godina'

Ja sam se izborila za svoje dijete, vjerujem da će uspjeti i Vladimira, no žalosno je da se roditelj sam mora boriti - smatra Željka Vučko, predsjednica Kluba roditelja nedonoščadi Palčići.

Komentari 8

IV
IvoDivo
15:56 14.09.2019.

Najviše stigmatiziraju takvu djecu njiovi roditelji, jer ne žele prihvatiti činjenice da se svatko najbolje osjeća među sebi sličnima, kao što se bolesnici najbolje osjećaju među blesnima, jer se najbolje razumiju, imaju vremena jedni za druge

VL
Avatar Hrvat300
Hrvat300
11:40 14.09.2019.

Točno,svakim izdvajanjem se stigmatiziraju djeca sa posebnim potrebama.Još samo da se uvede nošenje žutih vrpci oko ruku pa da proces bude potpuni.Razredi trebaju biti integrirani potpuno,protiv sam bilo kakve pa i ovakve segregacije.

VL
SH
Shalan
17:35 14.09.2019.

Ima li tko da kazni majku i VL za slike djeteta koje se povlače po portalu?! Ne razumijem kriterije. I nemojte reći da majka ima pravo objaviti. Nema! Socijalne službe, pravobraniteljice, gdje ste?!

VL
DU
Deleted user
17:29 14.09.2019.

Povlaćiti sliku dijeteta po novinama. E, to je ono što dijetetu treba. To će, ako ništa na ovom svijetu dići na jednu "višu razinu". Da li je sigurno ili ne kako je to dijete s posebnim potrebama ne znam, a niti bi se usudio procjenjivat. Ali, pitam se, što je kad su odrasli s posebnim potrebama: Samo pitanje - bez da na nekoga specijalno mislim.

VL
ZS
zvonimir.super
12:18 14.09.2019.

Nadam se da dijete neće osjetiti nezadovoljstvo osoblja vrtića ako majka uspije. Podrška maloj palčici.

VL
VO
vorda400
11:49 14.09.2019.

Ovo je samo dokaz da je sustav totalno krivo postavljen i da u njemu rade pravi ljudi sa posebnim potrebama ova majka se mogla praviti glupa zaboraviti reči u vrtiću da joj je kčer nedonošče na kraju nema nikakve papire od ustanova koje bi potvrdile da dijete ima posebne potrebe dok inače roditelji koji imaju takvu dijecu "zaborave" to reči pa onda počnu problemi u vrtiću kad odgajatelji i stručni tim shvate da im roditelji muljaju i onda ispadne drama

VL
DU
Deleted user
14:41 14.09.2019.

ne mora da su krive tete... ionako su preopterećene, a tko će odrediti granicu između ( uvjetno rečeno) normalnog i djeteta s posebnim potrebama... a neki roditelji stalno zanovijetaju....

VL
BA
Barbasmora
13:06 14.09.2019.

Demografija koju cemo ucit EU… jeli Šuica?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.