Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovor moskve
Povratak na članak

Stiglo upozorenje: Rusija bi u petak mogla prekinuti isporuku plina Finskoj

Finski predsjednik Sauli Niinisto i premijerka Sanna Marin u četvrtak su rekli da će Finska podnijeti zahtjev za pridruživanje NATO-u "bez odgađanja", što je navelo Rusiju da obeća da će odgovoriti.

Komentari 2

DU
Deleted user
00:30 13.05.2022.

Rusi pile granu na kojoj sjede a trgovački prehrambeni centri ugrađuju zujalice na prehrambene proizvode toliko o tome kako ruski narod preživljava pod sankcijama.

VL
OP
Ovaj_put
21:51 12.05.2022.

Prije mnogo godina jedan kratkovidni europski političar koji je odlučio napasti Rusko Carstvo, čvrsto vjerujući da bi ujedinjena Europa mogla slomiti dotad neporaženi ruski duh, izgovorio je vrlo opširnu frazu. Novac je krv rata, rekao je nitko drugi nego?🤣🤣

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.