Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nećeš valjda'

Stigla mu pošta za psa, iznenadio se kad je vidio o čemu je riječ

Rotvajler dobio poziv na glasovanje
Foto: Youtube
15.04.2014.
u 17:00

– Vidio sam tri imena na popisu, morao sam dvaput provjeriti – ispričao je 45-godišnji Russell koji radi kao zaštitar

Kada je Russell Hoyle iz engleskog Nortona pregledavao poštu, nije mogao vjerovati kada je vidio da je jedna omotnica naslovljena na njegova psa, 8-godišnjeg rotvajlera Zeusa. – Vidio sam tri imena na popisu, morao sam dvaput provjeriti – ispričao je 45-godišnji Russell koji radi kao zaštitar. Naime, njegov pas je dobio poziv da izađe na glasovanje na nadolazećim izborima za Europski parlament, a poziv je bio naslovljen na ime "Zeus Hoyle".

– Sjećam se kada su radili zapisnik, pitali su me tko sve živi na toj adresi. Rekao sam im ja, moja žena i sin, koji nema dovoljno godina za glasovanje – ispričao je za Gazzete Live. – Rekao sam im i da imamo Zeusa koji također živi s nama i da su njemu 63 godine, kada se preračuna iz psećih godina. Mislio sam da će to shvatiti kao šalu – dodao je Russell.

– Nećeš valjda glasovati za konzervativce? – rekao je na kraju vlasnik svome psu, a otkrio je kako će ga sigurno povesti sa sobom na glasovanje.

>> Otvorio misteriozni ormarić nakon 40 godina, iznenadio se kad je vidio što je u njemu

Komentara 8

Avatar angelo1
angelo1
17:19 15.04.2014.

Trebaju se ugledati na naše.Kod nas sve štima.

KA
kafka
17:12 15.04.2014.

Koje li neozbiljnosti s popisom glasača u toj Engleskoj. Zar nemaju popis građana?

Avatar Srećko Masterl
Srećko Masterl
18:20 15.04.2014.

Kod nas mi i mrtvi cucki morali izaći na izbore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije