Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE ODLUKA

Stigao zahtjev za skidanje imuniteta Jovanoviću

'11.02.2011. Markov trg, Zagreb - Zeljko Jovanovic, saborski zastupnik SDP-a Photo: Patrik Macek/PIXSELL'
'Patrik Macek/PIXSELL'
Autori: Tea Romić, dij
05.10.2011.
u 12:30

Ako se Željku Jovanoviću ukine imunitet, to će biti presedan. Bit će on prvi saborski zastupnik kojem bi se imunitet skidao zbog klevete.

Općinski kazneni sud zaprimio je tužbu kojom je HDZ tužio za klevetu saborskog zastupnika Željka Jovanovića, no tužba još nije signirana sucu koji bi trebao odlučivati o tom predmetu. HDZ smatra da je oklevetan jer je Jovanović izjavio da je HDZ zločinačka organizacija, potom je uoči sabora HDZ-a rekao da će se u Areni okupiti kandidati za Remetinec, a nakon HDZ-ove najave tužbe rekao je da je HDZ i veleizdajnička organizacija.

U Ured predsjednika Sabora stigao je i zahtjev HDZ-a za skidanje imuniteta SDP-ovcu Željku Jovanoviću.

Komentara 25

MR
mravac
13:03 05.10.2011.

I odmah odrediti suca Turudića da mu sudi..! Tako će ga jedino osuditi.

X2
xychhr-200
13:07 05.10.2011.

. Jebeš imunitet ako ga se može skinuti... čemu to onda uopće služi...? Uostalom, mišljenja sam da NITKO ne bi trebao imati imunitet, ali ako ta farsa već postoji, onda se toga treba držati.

Avatar wratnik
wratnik
11:56 06.10.2011.

Ova prestava ce biti sigurno vesela, barem zanas citaoce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije