Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hdz-ovci u samoboru

Stieru na Martinju 140 članova

Davor Ivo Stier
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/2
14.11.2018.
u 11:04

Na druženju je bio i Plenkovićev savjetnik Karlo Ressler koji je sa Stierom u jako dobrim odnosima, a povezuju ih i izraženi demokršćanski stavovi

Davor Ivo Stier, bivši politički tajnik HDZ-a, i samoborski HDZ organizirali su u povodu Martinja druženje s HDZ-ovcima u Samoboru.

Budući da je Stier u svibnju na Saboru HDZ-a bio najavio moguću kandidaturu za predsjednika stranke te kritizirao ortački kapitalizam i klijentelizam, a Plenković ga je smijenio s pozicije političkog tajnika kao i tadašnjeg međunarodnog tajnika Miru Kovača, druženja koja organizira Stier izazivaju pozornost.

Pozivu se odazvalo oko 140 HDZ-ovaca, mahom iz HDZ-a Zagrebačke županije, ali i iz cijele Hrvatske. Bilo je šest saborskih zastupnika (zajedno sa Stierom); Miro Kovač, Domagoj Ivan Milošević, Dražen Barišić, Mato Čičak i Davor Lončar te desetak gradonačelnika i načelnika. Na druženju je bio i Plenkovićev savjetnik Karlo Ressler koji je sa Stierom u jako dobrim odnosima, a povezuju ih i izraženi demokršćanski stavovi. 

>> Pogledajte što je premijer Plenković rekao o marakeškom dokumentu

Komentara 11

RI
rightside
11:12 14.11.2018.

hahaha, il netko misli da je taj mladi resler bas slucajno stavljen uz plenkovica i sad kao "dobar" sa stirom,,)))) pa maloga je ugurao poznati udbas, konspirativno ime sova, jos poznatiji kao vladimir seks, covjek koji je sam poderao svoju optuznicu za ratni zlocin i naravno nikad nije procesuiran,covjek koji je smisljao lov na gotovinu, covjek koji je davao i sad daje upute anemicnom kako da radi za lijevo orijentirane,covjek koji je izmislio hr zakonae ,tako da se bas svaki moze tumacit kako pase onom ko je na vlasti,,jednom rijecju covjek ko ji htio postat predsjednik drzave no alkohol ga je sprijecio u tome,,i sad on ovog mladog salje na stiera kako bi u svakom momentu znao kad ce stier prestat davat podrsku u saboru,,pa da se na vrijeme "angazira" netko iz ovih nazovi strancica,,))))) a kako je drug seks pocetkom rata dosao do stana,,o tome sad nebi,,nemam vremena,,))))

HR
Hrvatska
12:23 14.11.2018.

Karlo Resaler i Stier bravo.

GV
golub Vaso
15:39 14.11.2018.

Karlo došao da 🦉 bude informiran o svakom zarezu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije