Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret s Lavrovom
Povratak na članak

Stier uoči posjeta Moskvi: Želimo imati otvoren dijalog s Rusijom

Na pitanje očekuje li da će u Moskvi s ruskim kolegom Sergejem Lavrovom razgovarati i o krizi u Agrokoru, Stier nije rekao ni da ni ne

Komentari 5

MA
marijaqwer
15:19 15.05.2017.

Samo nemoj Rusima reći što moraju činiti. Još nam zuji u ušima od Plenkovićevih izjava u rangu svijetskih državnika datih u Ukrajini.

VL
Avatar Zvjerko10
Zvjerko10
17:23 15.05.2017.

Vrata za suradnju sa Rusima je zalupio Plenković izjavama u Ukrajini. Dok sve ozbiljne zemlje pokušavaju riješiti probleme sa Rusima, Hrvatsla te probleme stvara. Zar itko pametan misli da Stier može popraviti ono što je njegov šef zabrljao? Zar itko pametan misli da će nas Rusija uzeti u obzir za neki eventualni novi "Južni tok" plinovoda ili naftovoda? Što će biti sa Agrokorom, još ćemo vidjeti, ali mislim da nas i tu Rusija drži za...

VL
AN
anticenzura
14:56 15.05.2017.

Svijet drzi do tebe i do tvoje stranke isto kao moja baba do mrava u vrtlu.

VL
PU
Pukovnik
14:26 15.05.2017.

Dobro slusaj sto ce ti u Moskvi reci. Zbog tvojih stranacki kolega iz proslosti nas Rusi drze za vrat. S Lex Agrokorom ste napravili racun bez krcmara, tj. Sberbanke (koja je u drzavnom vlasnistvu) a koja je stvarni vlasnik Agrokora i s time kontrolira nase gospodarstvo. Nadam se da je se ta pljacka koja vec traje desetljecima isplatila. Sretan put!

VL
TP
tugomir.pokas
12:50 16.05.2017.

Ide zalizavati ono što je umišljena bjelosvjetska vucubatina zabrljao prije par mjeseci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.