Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MIRNE GLAVE GLEDATI PROCES'
Povratak na članak

Stier o obilježavanju Dana Republike Srpske: Eskalacija tenzija u BiH

Hrvatska je dala veliki doprinos u Bosni i Hercegovini, ali često puta je nakon toga dobivala samo optužbe da je bila samo agresor i naši časnici dobivaju optužnice, kazao je Stier.

Komentari 13

MA
marsovac
13:30 09.01.2017.

povuci granicu izmedju Hrvata i muslimana, srbi nju imaju. Svako svojim putem i gotova prica.

VL
Avatar kravata
kravata
13:33 09.01.2017.

Gospodine Stier pazite sto govorite stankovic ce pozvat nekog srodnika iz RS na HTV koji ce vam porucit da vi producirate pekalije a iz HTV pristojbe se placa pekaliranje.

VL
DH
dalibor.hren
21:18 09.01.2017.

Sa sigurne udaljenosti iz Podruta..... Zbog čega nisi došao u Banja Luku i rekao da će Hrvatska štititi interese Hrvatskog naroda u BiH svim raspoloživim sredstvima?

VL
RI
rikavac
16:15 09.01.2017.

Nisu to tenzije neki ce sad na moj komentar rec da prihvacam RS al da Tudman nije prodao Hrvatski narod da nije prodao Posavinu i pojedine dijelove Bosne gdje su Hrvati odnosno poslije sukoba sa Balijama Hrvati su u Bosni mogli imati isto svoju Herceg Bosnu. Da su Hrvati dobili Herceg Bosnu opet bi ista prica bila sa Balijama oni bi i na to govorili da je zlocinacka tvorevina jer je to pogan narod. Hdz i Tudman i Susak su izdali Hrvate u Bosni udruzivanjem sa Balijama dobili Federaciju gdje se Hrvati ne pitaju nista i lagano iseljavaju a tome jos pridonosi Covic koji se bori za sebe i svoj dzep i svoje uhljebe a ne za Hrvate i za 10 godina mozda i prije Hrvati nece imat nista nece imat ni federaciju.

VL
Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
19:13 09.01.2017.

mozeteli napisati köje iz HR saboŕa bijo u BL na dan osnivanja genocidne tvorevine ...odaklense pupi javlja telefonom za HTV

VL
DH
dalibor.hren
21:22 09.01.2017.

Pupija treba uhititi na povratku iz Banja Luke!

VL
SJ
Sve je uzalud
18:01 09.01.2017.

........došao je Trump....Putinov tovarišč......Svak sebi........nema ratovanja..sjekire se zakopavaju....svjet će odahnuti nema više Obame Clintona Busha,Pusičke,Merkelice,Holanda...jahača apokalipse s njima nema proizvodnje rata.........Europa se gasi.....Euro nestaje....jer tako želi Putin a Trump ga neće smetati da se prvi osveti Europi..............NATO je bio njihova Alijansina vojska padom Berlinskog zida u svojstu čuvanja tekovina rata i globalizacije diljem svijeta.........Kolinda s tim gubi poslodavce ide u Ameriku ne bi li si svidjela novim poslodavcima..............odatle šutnja o razlogu posjeta.........svi su napustili brod i Kolinda nikog nije našla da se prikači..........vratila se kući i zatekla Republiku Srpsku kao zaseban faktor gdje se instalira jer je upravo Dodik čekao i iskoristio ovaj trenutak, interval gdje nitko ništa neće moći napraviti a posebno Europa.......Znači svi mogu njištati na Dodika........koja nikad sebi nije mogla pomoći bez Amerike (ni u 1. ni u 2. svj. ratu ni u ovom našem domovinskom), u koju se sada ne može pouzdati.................

VL
BU
Bubalamala
14:04 09.01.2017.

Da se Tuđman držao međunarodnih dogovora o osamostaljenju naroda u Evropi bez mijenjanja granica, republike srpske nebi bilo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.