Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezgoda s kosilicom

Davor Stier pušten iz bolnice nakon operacije

Davor Ivo Stier
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
11.04.2014.
u 16:25

Stier je o ovome izvjestio javnost putem svog službenog Facebook profila te se svima još jednom zahvalio na porukama potpore

Zastupnik u Europskom parlamentu i kandidat HDZ-a za novi mandat u Bruxellesu Davor Ivo Stier otpušten je danas iz KBC-a Rebro te upućen na kućnu njegu. Podsjetimo, Stier je u nedjelju, 7.travnja podvrgnut hitnom operativnom zahvatu nakon što je pri košnji trave teško ozljedio nogu. Stieru slijede dva do tri tjedna mirovanja, te ukoliko ne bude dodatnih komplikacija, moći će sudjelovati u drugom dijelu predizborne kampanje.

Stier je o ovome izvjestio javnost putem svog službenog Facebook profila te se svima još jednom zahvalio na porukama potpore:

 - Drage prijateljice i prijatelji, upravo sam otpušten iz bolnice i upućen na kućnu njegu. Ukoliko ne bude dodatnih komplikacija, za 2-3 tjedna ću se moći vratiti svojim redovnim aktivnostima. Još jednom se želim zahvaliti kirurgu Zoranu Veiru, te čitavom medicinskom osoblju na Rebru. Također, od srca se zahvaljujem na porukama potpore i željama za brzim oporavkom. Hvala vam!

>> Ivo Stier kosio travu pa si odsjekao nožni palac

Ključne riječi

Komentara 2

JM
jezero-matica
17:07 11.04.2014.

Nece grom u koprive nego u Pravednika sto strsi u pustinji bezboznika! "Postavljajmo zasjedu pravedniku,jer nas uvodi u nepriliku i protivi se nasem djelovanju!On nas prekorava zbog krsenja zakona i prebacuje nam prekrsaje protiv stege".Poslije verbalni napada od strane:Partijsko,Udbasko,Spijunski ostatakaa u stranci ,dosla je i ova nesretna ozlijeda.Gosp.Stier zelim ti brz oporavak i povratak na posao kojeg casno obavljas u interesu Hrvatskog Naroda,kako u Hrvatskoj i BiH tako i diljem svijeta!Trebamo te kao zedan vode i ozeba sunca da osvijetlis tamu!

BK
B Kosa
21:31 11.04.2014.

gospodin Stier zelimo ti brz oporavak i znaj da je tvoj rad i zalaganje za hrvatski narod cijenjen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije