Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Steže se obruč oko Todorića, DORH računa na pokajnike

27.07.2017.
u 00:01

Bivši glavni financijaš Agrokora navodno je ostavljao svoj potpis na svim važnim dokumentima, iako je o svemu odlučivao vlasnik koncerna Ivica Todorić

U posljednje vrijeme dolaze neizravne poruke iz Vlade koje upućuju na to da bi uhićenje Ivice Todorića moglo ubrzo uslijediti. No isto tako jasno je i da – ako se uhićenja spremaju – Vlada s time ne bi smjela niti biti upoznata jer to je posao policije i DORH-a, koji je zasjeo u sjedište Agrokora tjedan dana nakon imenovanja izvanredne uprave. No gotovo je uvijek politika bliska istragama. Očito je da strpljenje popušta, jer niz informacija koje se svakodnevno otkrivaju vezano za poslovanje u tom koncernu za vrijeme bivše uprave, upućuje na to da netko mora odgovarati. S obzirom na kompleksnost slučaja ne može se brzo i sigurno svemu doći u trag. Todorići već spremaju obranu i angažirali su najjača odvjetnička imena.

Cijeli tekst pročitajte u današnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Ne propustite i druge teme:

- Ako žele, Austrija i Slovenija migrante smiju vratiti u Hrvatsku
- Malu Emu ostavili iza crkve
- Jamčevina samo ako se bježi, dokaz je sad i iskaz na policiji
- Reforma škole? I dalje ne ide!
- Količina spermija u muškaraca prepolovila se u 40 godina

Komentara 17

PR
Pravednik1973
00:24 27.07.2017.

Pretpostavljam da je lova več davno pospremljena i sada se radi nekakva farsa da se rulja malo zabavlja.

BU
Budak
23:00 26.07.2017.

Kakva moze biti istraga i sudenje u reziji UDBE za koje Seks aka "sova" pise tekst? Pred korumpiranim sudovima sa sudcima poput AGROKOR-ova vlasnistva Dure Sessa? Sve ce trajati godinama pa onda kao kod Sanadera "procedualna" greska i opet sve iznova. Za Todorica i UDBASE koji su Hrvatsku preuzeli u privatizaciji opasnosti nema to je cisti igrokaz za narod kako bi mislili da u ovoj zemlji postoji neovisno pravosude. Ishod - "zna se"!

VI
Vito
06:12 27.07.2017.

Steže se obruč oko Todorića, DORH računa na pokajnike ::::::::::::::::::: Tu bi morali biti i ministrica martina dalić i minisztar zdravko marić ______ Ne kao pokajnici, nego u obruču _____ Ako nisu, onda je članak uzaludan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije