Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN ŠKARIČIĆ
Povratak na članak

Steže se obruč oko ravnatelja splitskog doma: HDZ čeka nalaze DORH-a za njegovu smjenu

Teško je za povjerovati da će Škaričić ostati na svojoj funkciji ako mu se i dokaže nevinost u konkretnom slučaju. Naime, njegova nekompetencija i menadžerski gledano loše upravljanje domom, izazvali su bijes kod velikog dijela javnosti ali i više manje svih obitelji štićenika.

Komentari 15

Avatar MateTaraba
MateTaraba
10:29 10.04.2020.

Siguran sam da će Plenković donijeti ispravnu odluku. Do sada je smijenio sve one koji su to zaslužili, a vjerujem da će i ovog puta dobro odvagnuti prije donošenja odluke.

VL
DD
duda.dudica
10:35 10.04.2020.

DORH će donijeti odluku, a Plenković će to samo potvrditi.

VL
BO
bolonjez
10:34 10.04.2020.

Iako je mnogi smatraju premijerovu izjavu "institucije rade svoj posao" poštapalicom, mislim da je u ovoj krizi svima dokazao kako se zbilja oslanja na struku i ono što profesionalci kažu. Njega ne vode osobni interesi već ono što stručnjaci smatraju ispravnim i tu je pokazao svoju veličinu.

VL
Avatar Aristarh
Aristarh
10:28 10.04.2020.

Plenkoviću tvoja šansa za uspjeh je, tjeraj ovakve van iz stranke odmah. Sad nakon pobjede nad Kovačom posebno. Ugled je važniji od članstva.

VL
JZ
jzadra17
13:19 14.04.2020.

ovi uhljebi i nesposobni župani su rak rana hrvatskog društva i velika je sreća da nije došlo do veće katastrofe kakav kaos vlada u toj županiji. prvo treba otići župan pa onda svi njegovi uhljebi .

VL
DU
Deleted user
10:50 10.04.2020.

Možda će zaštitnik Ante S. potegnuti veze prema Andreju P.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
10:53 10.04.2020.

Što ranije ode Škaričić, velika medijska pažnja će utihnuti. To izgleda niti Sanader niti Boban ne razumiju, iako se baš svaki puta uz spominjanje Škaričića spomenu i njih dvojica, njegovi politički kumovi. Plenković je to već shvatio a izgleda i shvaća da mu ministrica svojim neradom i lošom organizacijom nadzora ministarstva na radom u domovima u njezinom resoru donosi novu štetu. Pa se sada dodatno vadi iz arhive njezina bešćutnost prilikom požara i smrti u privatnom domu u Hrvatskom zagorju. Najmanje što može je da joj kaže da prestane u prazno govoriti o onom što nije nikada radili niti upoznala. A trebalo bi potražiti i zamjenu, problem je što su tamo u ministarstvu uhljebljeni već nestručnjaci. Izlaz je u sindikatu socijalne skrbi, tamo izgleda ima stručnjaka. Jedan mudri razgovor sa sindikatom, a Plenković to sigurno može, mogao bi dovesti konačno nekog stručnjaka u to ministarstvo. I odjednom će nastati medijska tišina o Sanaderu i Bobanu i HDZ-u. Mir i dobro, kako bi rekao krvnik Giordana Bruna nakon spaljivanja i knjiga i čovjeka.

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
09:36 10.04.2020.

hm...kriv je telefon koji se nije javio na poziv iz doma

VL
BU
burza
10:24 10.04.2020.

Dali se steze obruc i oko drigih tavnatelja gdje je probila korona ili oko ovog jer je je hdz za sve trebaju biti iste sankcije bez obzira ciji su

VL
Avatar Ćuprija - moja partija
Ćuprija - moja partija
09:27 10.04.2020.

U ovakvim situacijama se časnim ljudima ponudi izbor: ili da sami riješe svoj odlazak s pozicije tako da naprave sepuku, ili da osramote potomstvo do trećeg koljena i čekaju da ih se smijeni. Naglasak je na časnim ljudima, ovo je hadezeovac.

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
10:32 10.04.2020.

Plenković je do sada pokazao kako štititi svoje članstvo ?

VL
BR
bitunjac.robert
10:05 10.04.2020.

Oni tvrde kako je u ovoj priči najviše ljutit premijer Andrej Plenković budući da je baš u posljednje vrijeme Vladi porastao rejting. Donijete su mjere za poduzetnike, kriza s koronavirusom se odrađuje bolje nego u ostatku Europe, Hrvatska predsjeda Vijećem EU, a Vili Beroš se prometnuo u junaka nacije. oni tvrde-kradezenjare a sve ovo je laz osim da im iz neobjasnjivih razloga rejting raste,

VL
Avatar Aristarh
Aristarh
10:23 10.04.2020.

Samo kad mu vidiš facu dosta ti je. On je poput kamena na putu onima koji bi nešto u radili za brigu štićenika doma. Sve mora preko njega a briga za štićenike ostaje zadnja. I još kad mu vidite biografiju. Na što je spao HDZ.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.