Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA IZDANJA

Steve Jobs, John Lennon i Snoopy na novim američkim markama

Steve Jobs
Foto: Peer Grimm/DPA/Pixsell
1/2
25.02.2014.
u 22:23

Američka pošta planira i reizdati svoju najprodavaniju markicu svih vremena - onu s Elvisom Presleyem

Američka pošta priprema nove marke s likovima slavnih pokojnika, kao što su poduzetnik Steve Jobs, glazbenik John Lennon i gay aktivist Harvey Milk.

Očekuje se da će upravo marka sa slavnim britanskim glazbenikom i članom Beatlesa izazvati negodovanje kolekcionara. Naime, na američkim poštanskim markama dosad su obično bili samo Amerikanci. To bi mogao biti jedan od razloga što još uvijek nije poznat datum kada će marka biti objavljena.

Očekuju se i markice s glazbenim ikonama šezdesetih i sedamdesetih kao što su Janice Joplin, Jimi Hendrix i James Brown, a američka pošta planira i reizdati svoju najprodavaniju markicu svih vremena - onu s Elvisom Presleyem.

Osim slavnih osoba, na markicama bi se trebali naći i izmišljeni likovi, kao što su Snoopy i likovi iz Ulice Sezam.

>> Ližu se s užitkom: Belgija izdala čokoladne poštanske marke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije