Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKTIVIRAO NAPRAVU

Šteta preko pola milijuna kuna: Zbog eksplozije u fastu foodu u Splitu uhićen mladić (17)

Eksplozija u splitskom fast foodu, utvrđuje se razlog i materijalna šteta
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
05.05.2022.
u 12:31

Uz kaznenu prijavu maloljetnik je predan policijskom pritvorskom nadzorniku

Nešto više od pola milijuna kuna iznosi materijalna šteta nastala na splitskom fast foodu u kojem je u prvim satima srijede podmetnuta eksplozivna naprava, doznaje se u policiji, koja je već uhitila i pritvorila osumnjičenog 17-godišnjaka.

Splitska policija izvijestila je u četvrtak da je dovršila kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom​ (17) ​zbog​ sumnje da je "ostvario obilježja kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine​ općeopasnom radnjom ili sredstvom". 

​"​Utvrđena je sumnja da je u noći 4. svibnja aktivirao​ eksplozivnu napravu, kojom prilikom su u ugostiteljskom objektu u Splitu oštećena stakla,​ zidovi i inventar, a počinjena materijalna šteta se cijeni na oko 525 tisuća kuna, rekla je policijska glasnogovornica Antonela Lolić.​

Uz kaznenu prijavu maloljetnik je predan policijskom pritvorskom nadzorniku​​.

>> VIDEO Oružana pljačka pošte kraj Zagreba: Policija ubrzo uhitila razbojnika

Komentara 2

GI
Guerilla Indub
18:20 05.05.2022.

Htjeli ste multikulturu, sad je imate.

TA
Tarantula
13:38 05.05.2022.

Nadam se da si dobro osigurao kiosk od požara. Iako sumnjam da to vrijedi 500 000 kn, prije će biti da realna vreijdnost kioska sa opremom oko 35 000 eura,ali dobra je ideja bila, isplatiti će ti se sigurno, bolje nego da si poštenim putem išao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije