Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PAKET SANKCIJA RUSIJI
Povratak na članak

Štern: EU gubi moć i postaje siromašnija, stvaraju se pukotine u jedinstvu, članice imaju različite taktike...

- Sada je prilika da se dogovori koliko je EU spremna plaćati rusku naftu i derivate, ali po jednakom kriterijima za sve zemlje članice EU, kaže Davor Štern

Komentari 5

HU
Hubrvi
14:42 05.10.2022.

Kad je zapad toliko ofucan, zakaj onda ne odlazite na rad u Rusiju nego konobarite po Irskoj i nosite cement po gradilistim Njemacke

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:05 05.10.2022.

a kad svijet odredi kolko će plaćati zapadne aute? kolko će plaćati iphone? kolko licence za windowse? i općenito 'intelektualna prava'? znate da je indija strane farmaceute rebnula žestoko, odredila kolko neki lijek smije koštati, a ako ga ne mogu po toj cijeni ponuditi ,da će domaća industrija prodavati taj lijek po određenoj cijeni, bez plaćanja tantijema..? malo si je zapad umislio da je stvarno iznad svega, bogovi da su. limitirani cijenu nečijeg proizvoda... i nazivati se tržišnim ekonomijama, bulazniti o slobodno tržištu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.