Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi detalji
Povratak na članak

Ubojica rezervirao sobu na koncertu na kojem je bila i Obamina kći

Muškarac nije došao u hotel, ali se njegova rezervacija poklopila s festivalom koji se početkom kolovoza održao u parku u središtu Chicaga

Komentari 3

RO
robertbruckner
08:01 06.10.2017.

Znate onaj vic koja je razlika izmedju japanca i amerikanca kad im je dosta zivota? Japanac spusti roljete uzme mac i napravi harakiri, amerikanac otvori prozor i puca po svemo sta stoji ili je u pokretu-ovaj idiot je cisti primjer, na koncu oruzje ne ubija, ubijaju ljudi.

VL
DU
Deleted user
12:46 06.10.2017.

Ameri uopće nisu zabrinuti ovim što se dogodilo,jer to je za njih samo kolatelarna šteta zakona o korištenju oružja...kao što su im kolateralna šteta i mrtvi na Bliskom istoku...a budući da im lobiji trgovaca oružjem sjede u Kongresu,onda to i nije čudno

VL
RO
robertbruckner
08:02 06.10.2017.

A i njegov brat po meni laze kako je dug i tezak, on je sa ovim ubicom kupovao i prodavao kuce i zemljista a "nije znao" sta mu je brat: republikanac ili demokrat i sta je po vjeri, ovo moze samo jedna budaletina da povjeruje, FBI je u to povjerovao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.