Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konačno kod kuće

Stephanie Milda: Najviše mi je falila moja seka!

Stephanie Milda (1)
Foto: Filip Brala/Pixsell
1/4
12.01.2013.
u 15:54

Operacija je dobro završila i sretni smo što smo se vratili kući. Liječenje nastavljamo u Zadru jer bolest jest zaliječena i Stephanie je dobro, kaže majka djevojčice

- Najviše mi je falila moja seka - sramežljivo je pred brojnim zadarskim novinarima u subotu u 15 sati po povratku s liječenja iz SAD-a rekla 5-godišnja Stephanie Milda. Djevojčica koja je bolovala od rijetke Arnold Chiarijeve malformacije zbog koje joj je kost urastala u mozak i prijetila joj je doživotna paraliza, uspješno je u listopadu operirana u Chicagu, a u petak navečer nakon tri i pol mjeseca liječenja konačno se vratila u Zadar.

- Sada je sve dobro. Operacija je dobro završila i sretni smo što smo se vratili kući. Liječenje nastavljamo u Zadru jer bolest jest zaliječena i Stephanie je dobro. Postoji mogućnost komplikacija, no nadamo se da se to neće dogoditi - rekla je majka  male Stephanie, Anita dodajući da je cijelo vrijeme boravka u SAD-u imala podršku hrvatskih iseljenika koji su ih svakodnevno posjećivali u bolnici i pomagali.

- Stephanie je sada dobro iako smo se u SAD-u morali zadržati malo dulje jer su je nogice počele boljeti. No, ona je kao što vidite puno izrasla i oslobodio joj se prostor odnosno jedna kočnica. Stephanie raste i dobila je pet kila u dva mjeseca - rekla je Anita Milda, a njezin otac Ivica Milda je zahvalio svim ljudima koji su pomogli da se skupi novac za operaciju Stephanie. U humanitarnoj akciji skupljeno je preko dva i pol milijuna kuna za operaciju.

- Zahvaljujem Zadranima koji su stali uz nas i bili s nama od početka do kraja, ali i svima dobrim ljudima u Hrvatskoj koji su nam pomogli. To je jednostavno neopisiv osjećaj - rekao je Ivica Milda najavljujući osnivanje zaklade za ACM, a o čemu će govoriti na konferenciji za novinare krajem siječnja.

>> Živa, zdrava i vesela, malena Stephanie uskoro kod kuće

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije