Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spasili psića

Štene zapelo u šahtu, uz pokoju hrenovku HGSS-ovci ga izvukli

pas (1)
Foto: HGSS
1/3
11.08.2013.
u 14:56

Da je pas u šahtu prvo su zaključili građani koji su čuli da iz njega dolazi zavijanje i lajanje. Nakon što nisu uspjeli doći do njega, jedna gospođa oko 9 sati pozvala je bjelovarski HGSS koji je intervenirao

Članovi bjelovarskog HGSS-a uz, kako navode, malo muke i pokoju hrenovku danas su iz šahta uspjeli spasiti zaglavljeno štene, javlja HGSS.

Da je pas u šahtu prvo su zaključili građani koji su čuli da iz njega dolazi zavijanje i lajanje. Nakon što nisu uspjeli doći do njega, jedna gospođa oko 9 sati pozvala je bjelovarski HGSS.

Dvoje njihovih članova zaputili su se prema mjestu gdje se nalazio pas. Kad su došli vidjeli su da se radi o štenetu koje je bilo vidno pothlađeno te u šahtu zaglavljeno između plastične cijevi i zida. Uspjeli su ga izvući.  

>> Spašena starica noć je provela u šumi, bez hrane i vode

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije