Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Šumsko leglo"

Štenci i kujica pronađeni u šumi traže topli dom

štenci (1)
Udruga \"Lunjo i Maza\"
26.04.2011.
u 12:57

Brigu o njima preuzela je liburnijska udruga za dobrobit životinja “Lunjo i Maza” i dosad uspješno udomila već šest štenaca

LOVRAN - U subotu 23. travnja u šumi iznad Ičića pronađena je kujica i leglo štenaca. Mještani obližnjih sela kažu kako je netko prije mjesec ili dva ostavio kujicu, koja otada luta i traži hranu. Mjesto za okot našla je u šumi, gdje je dobila “šumsko leglo” od čak deset štenaca.

Brigu o njima preuzela je liburnijska udruga za dobrobit životinja “Lunjo i Maza” i dosad uspješno udomila već šest štenaca, troje u Zagrebu, a troje na riječkom području. Ostala su za udomiti još četiri štenca i uplašena kujica. Nalaze se na privremenom čuvanju pa “Lunjo i Maza” i za njih traže brižne vlasnike. Psići, stari pet tjedana, bit će malog do srednjeg rasta.

Udruga za dobrobit životinja “Lunjo i Maza” nudi novčanu nagradu za informaciju o neodgovornom vlasniku kujice jer se čini da kujica nije čipirana. Zbog velikih izdataka za brigu o napuštenim životinjama, njihovo cijepljenje, čišćenje od buha i glista te steriliziranje “Lunjo i Maza” moli ljubitelje životinja da im novčano pomognu uplatom na žiro-račun udruge: Erste&Steiremarkische bank Opatija, broj 2402006-1100128814. Trebaju im i deke, krpe, stara odjeća i novine...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije