Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Štefanjski koncert

Štefanjski koncert u školskoj sportskoj dvorani

štefanje (1)
Ljiljana Risek
27.12.2010.
u 09:42

Božićnu čestitku građanima uputio je lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić

LEPOGLAVA - Lepoglavska publika i ove je godine u velikom broju pohrlila na tradicionalni koncert što ga na Štefanje priređuju lepoglavski glazbenici i njihovi gosti.

U programu ispunjenom tradicionalnim božićnim pjesmama, nastupili su članovi Limene glazbe iz Lepoglave pod ravnanjem prof. Željka Hutena, dok je prof. Anka Žulić ravnala Ženskim zborom Collegium artisticum. Solističke dionice pjevala je Štefanija Geček.

Publika je pljeskom nagradila i Tamburaški orkestar Biseri iz Kamenice, koji je nastupio pod vodstvom Franje Ježeka. Program je obogatio i ivanečki zbor KUD-a Rudolf Rajter, koji je pjevao pod dirigentskom palicom prof. Sanje Čanžar. Božićne čestitke građanima uputio je gradonačelnik Marijan Škvarić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije