Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okončana potraga

Štefan Weissenberg (17) pronađen mrtav u Dravi

Štefan
Foto: nestali.hr screenshot
10.06.2015.
u 17:46

Tako je tragično okončana trodnevna potraga za mladićem koji se u nedjelju popodne kupao sa sustanarima na poznatoj Copacabani

Tijelo Štefana Weissenberga (17), štićenika Doma za odgoj djece i mladeži Osijek, pronađeno je u Dravi u osječkom Donjem gradu danas oko 14 sati.

Tako je tragično okončana trodnevna potraga za mladićem koji se u nedjelju popodne kupao sa sustanarima na rijeci na poznatoj Copacabani. Skakali su, navodno, s mosta kada se tragedija dogodila. No, policija je o nestanku obaviještena satima kasnije.

– Otišli su u grad nakon nedjeljnog ručka, a odgajatelji su navečer utvrdili kako se jedino on nije vratio. Pitali smo odmah mladiće s kojima je bio znaju li gdje je. Jedni su tvrdili da je otišao s djevojkama, a tek su kasnije neki rekli kako ga nisu vidjeli da je izronio iz Drave. Bio nam je to alarm pa smo nazvali policiju – priča Lukić.

Bila je, dodaje, gužva pa su prijatelji bili zbunjeni i nisu bili sigurni što su vidjeli. Ravnatelj je, zajedno sa Štefanovim ocem, bio na prepoznavanju. Štefan je kod njih bio tri mjeseca, a da bude još gore, tragedija se dogodila samo dva dana prije njegova povratka kući. Policija čeka rezultate obdukcije za službene informacije.

>> Jedni su tvrdili da je otišao s djevojkama, a drugi da nije izronio iz Drave

Komentara 1

OB
ObrenM
07:50 11.06.2015.

Po liku i djelu se vidi da je bio primjeran mladic.Niti obitelj,a niti odgojna ustanova mu nije mogla promjeniti ponasanje,a vidi se i njegovo cestito drustvo,koje nije naslo za shodno reci,da je nestao u rijeci nakon bijega iz doma.Zalimo sada nad takovima,koji bi pridonjeli razvoju kriminala kod nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije