Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Stazić: Željka Markić djecu bi trpala u kamione i vodila u Jasenovac

Potpredsjednik Sabora na Facebooku prozvao Željku Markić zbog izjava o odgajanju djece, poručujući kamo bi mogla odvoditi djecu iz jednoroditeljskih obitelji
14. studenoga 2013. u 11:05 30 komentara 4458 prikaza
Nenad Stazić
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/2

I potpredsjednik Sabora Nenad Stazić (SDP) izrazio je svoje negodovanje izjavama Željke Markić iz Udruge U ime obitelji, na račun obitelji samohranih roditelja. Pritom se, čini se, nemalo uživio, kao da nije svjestan važnosti funkcije koju obnaša i predstavlja. Na Facebooku se, tako, malo poslije ponoći, izrazio ovako:

"Očekujem da ova Markićka i njezina Udruga za obitelj zatraži da se Ustavom zabrane jednoroditeljske obitelji. Djecu iz takvih obitelji pokupit će po kućama, strpati u kamione i odvesti u dom. A dom će osnovati u Jasenovcu."

Prikupio je dosta lajkova, ali i ukore u komentarima, zbog pretjerivanja. Je li njegova reakcija bila primjerena, obzirom na njegovu dužnost u državnom predstavničkom tijelu?

Što je istina, a što mit?
Treba li nam baš 8 sati sna, 8 čaša vode ili 10.000 koraka dnevno? Evo što kažu stručnjaci
CVH
CVH
Naučite kako samostalno obaviti pregled motocikla i dođite na besplatnu provjeru tehničke ispravnosti
  • aniva:

    Mislim da je Stazić zadnja osoba koja može govoriti o mržnji Iz njegovog svakog govora proizlazi mržnja prema svima koji ne misle kao on (a to je većina). Zakonom bi trebalo zabraniti (a možda unijeti i u Ustav) da oni ... prikaži još!i koji su se ogriješili o bilo koji zakon, ili oštetili proračun za kunu mogu biti na izbornim listama, a kamo li zastupnici, a da ne govorimo potrpredsjednici Sabora. Dotični gospodin je ljetovao na Brijunima za 7 (sedam)kuna, pa da imalo ima u glavi, pokrio bi se ušima i šutio----

  • novahrvatska:

    Ovo je za sudsku tužbu i naknadu štete i gđa Markić bi bila luda da propusti ovakvu priliku da podnese tužbu za teško vrijeđanje!

  • boris:

    ovaj naslov je velika osobna uvreda