Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasna aluzija

Stazić: Željka Markić djecu bi trpala u kamione i vodila u Jasenovac

Nenad Stazić
Foto: Facebook
1/2
14.11.2013.
u 11:05

Potpredsjednik Sabora na Facebooku prozvao Željku Markić zbog izjava o odgajanju djece, poručujući kamo bi mogla odvoditi djecu iz jednoroditeljskih obitelji

I potpredsjednik Sabora Nenad Stazić (SDP) izrazio je svoje negodovanje izjavama Željke Markić iz Udruge U ime obitelji, na račun obitelji samohranih roditelja. Pritom se, čini se, nemalo uživio, kao da nije svjestan važnosti funkcije koju obnaša i predstavlja. Na Facebooku se, tako, malo poslije ponoći, izrazio ovako:

"Očekujem da ova Markićka i njezina Udruga za obitelj zatraži da se Ustavom zabrane jednoroditeljske obitelji. Djecu iz takvih obitelji pokupit će po kućama, strpati u kamione i odvesti u dom. A dom će osnovati u Jasenovcu."

Prikupio je dosta lajkova, ali i ukore u komentarima, zbog pretjerivanja. Je li njegova reakcija bila primjerena, obzirom na njegovu dužnost u državnom predstavničkom tijelu?

Ključne riječi

Komentara 30

AN
aniva
11:11 14.11.2013.

Mislim da je Stazić zadnja osoba koja može govoriti o mržnji Iz njegovog svakog govora proizlazi mržnja prema svima koji ne misle kao on (a to je većina). Zakonom bi trebalo zabraniti (a možda unijeti i u Ustav) da onii koji su se ogriješili o bilo koji zakon, ili oštetili proračun za kunu mogu biti na izbornim listama, a kamo li zastupnici, a da ne govorimo potrpredsjednici Sabora. Dotični gospodin je ljetovao na Brijunima za 7 (sedam)kuna, pa da imalo ima u glavi, pokrio bi se ušima i šutio----

NO
novahrvatska
11:42 14.11.2013.

Ovo je za sudsku tužbu i naknadu štete i gđa Markić bi bila luda da propusti ovakvu priliku da podnese tužbu za teško vrijeđanje!

BO
boris
11:31 14.11.2013.

ovaj naslov je velika osobna uvreda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije