Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBOMORNI SDP

Stazić: Ja HDZ ne volim pa ne mogu ni biti ljubomoran na njega

stazić
Arhiva VL
20.05.2011.
u 14:42

Dodaje da manjina ne može opstruirati rad Sabora i odbora jer HDZ i njegovi koalicijski partneri imaju većinu i u sabornici i u odborima

– Ljubomora je osjećaj koji se javlja kad nekoga volite, a saznate da i netko drugi voli toga koga vi volite. Ja HDZ ne volim, a ne znam ni nikog drugog tko ih voli – izjavio je Nenad Stazić (SDP) zamoljen za komentar tvrdnji hadezeovaca s današnje konferencije za novinare da njegova stranka opstruira rad Sabora kako bi usporila završetak hrvatskih pregovora o pristupanju EU iz ljubomore.

Dodaje da manjina ne može opstruirati rad Sabora i odbora jer HDZ i njegovi koalicijski partneri imaju većinu i u sabornici i u odborima. – Ako nema sjednice odbora zbog kvoruma, onda su oni odgovorni – ustvrdio je Stazić.

– SDP se zalaže da se ne uvode dvostruki kriteriji u sabornici, a ne HDZ. Tražimo da se ne dopuste vrijeđanja i niski udarci kada su u pitanju svi, a ne samo HDZ-ovi zastupnici – nastavio je Stazić.

Dodao je kako su u Saboru zbog građana te da je SDP predložio 35 zakonskih prijedloga koje je HDZ redom odbio.

Na upit stječe li i on dojam da se u saborskim raspravama poluincidentne situacije uglavnom događaju kada Šeks predsjedava sjednicom, Stazić odgovara kako Šeks vodi sjednicu na svoj način, neprincipijelno, pristrano, dopušta hadezeovcima sve, a SDP-ove zastupnike, kad pretjeraju, a ponekad se i to dogodi, kažnjava.

– Zamjeramo mu tu neprincipijelnost – zaključuje Stazić.

Ključne riječi

Komentara 13

KL
klek88
15:50 20.05.2011.

Staziću moguli i ja na Brijune za dvije ili sedam kuna dnevno a jesi moralna vertikala da sam na tvom mjestu propao bih od srama u zemlju.

Avatar tomasesi
tomasesi
18:41 20.05.2011.

Ja HDZ ne volim, a ne znam ni nikog drugog tko ih voli – izjavio je Nenad Stazić Dobro im je replicirao gosp. Stazić. Ni ja ne poznajem niti jednog normalnog hrvata koji ih voli. Ali ne smijemo se zavaravatii jer ima puno profitera koji će još uvijek glasati za koruptivnu asocijaciju pod imenom HDZ. Ima hdz jako uporište i među vjernicima.., sad im obećaju Sv. Oca za koji mjesec... Za iduću godinu bi im valjda obećali da će biti Božić tri puta godišnje i fešta svaki dan.., no vjerujem da hdz neće imati više priliku obećavati!

DO
DONJA
19:03 20.05.2011.

Moraš biti član SDP-a da ideš na ljetovanje na Briune za 7 KUNA!!!!!!!!!! HE,HE,HE,HE,HE,HE,HE,HE,HE,HE, E,moj narode!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije