Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'opasni' statusi

Stavio na Facebook da je vozio pijan pa završio u zatvoru

Jacob Cox Brown
Facebook/Astoria Police
04.01.2013.
u 22:23

Iako je Brown tvrdio da je sve postavljanje takvog statusa bio nesporazum i neslana šala, njegovi prijatelji nisu to smatrali smiješnim

Da treba biti pažljiv u odabiru onoga što ćete napisati na najpoznatijoj društevnoj mreži Facebooku, na svojoj koži je naučio i 18- Jacob Cox-Brown iz Oregona.

Upravo status \"vozio pijan...klasika :) čiji god auto sam udario žao mi je\" odveo ga je u ruke policajaca koji su ga uhitili zbog vožnje u pijanom stanju i uzrokovanja prometne nesreće u kojoj su oštećena tri automobila, javlja ABC News.

Iako je Brown tvrdio da je sve postavljanje takvog statusa bio nesporazum i neslana šala, njegovi prijatelji nisu to smatrali smiješnim pa je jedan od njih poslao privatnu poruku policijskom naredniku, koji također ima svoj privatni Facebook profil. Drugi prijatelj je nazvao policiju, a sve je rezultiralo uhićenjem osamnaestogodišnjaka za kojeg se utvrdilo da je vozeći u pijanom stanju oštetio dva automobila.  

Komentara 3

AM
Admine mater ti jebem
07:51 05.01.2013.

sad bar zna da treba pazljivo pregledati listu prijatelja i tih nekoliko prekriziti zauvijek iz svoga zivota.

Avatar superhik74
superhik74
15:05 05.01.2013.

Treba ga zatvoriti dva puta: jednom sto je vozio pijan, a drugi put nakon sto je odsluzio prvu kaznu radi gluposti sto je objavio kriminalnu radnju na spijunskom stroju zvanom Facebook koji je izmisljen da bi osobe s manjkom inteligencije olaksale posao velikom bratu i spijunskim organizacijama jer im stede vrijeme i trud s obzirom da se neki likovi kao ovaj tip sami prijavljuju.

AA
aabbcc
21:09 05.01.2013.

. Vozio pijan pa zavrsio u Zatvoru a sa malo srece moga je zavrsiti i u Bozijem Raju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije