Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Stavio kocku za potplatu pod gumu, zapalio mu dva vozila i napravio štetu od 250.000 kuna

Požar u Zagrebu: Izgorio automobil u Maksimiru, vatra oštetila i kuću
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
01.11.2022.
u 11:20

Tužiteljstvo je tražilo da se 40-godišnjaku odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela, a Županijski sud u Puli taj je zahtjev prihvatio.

Za oštećenje tuđe stvari i općeopasnu radnju optužen je 40-godišnjak, a optužnicu je protiv njega podigao ODO Pazin. Tereti ga se ga se da je 20. listopada 2022.  oko 1 sat u Poreču, u neposrednoj blizini obiteljskih kuća i parka s drvećem, na zadnju gumu osobnog vozila u vlasništvu 60-godišnjaka stavio kocku za potpalu i zapalio ju.

Buknula je vatra koja je zahvatila stražnji dio osobnog vozila, a vatra se potom proširila na drugo vozilo istog vlasnika koje je bilo parkirano sa strane.

Prema optužnici 40-godišnjak se tereti da je 60-godišnjaku prouzročio štetu (uništena oba vozila) od 250.000 kuna. Tužiteljstvo je tražilo da se 40-godišnjaku odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela, a Županijski sud u Puli taj je zahtjev prihvatio. 

 

Ključne riječi

Komentara 6

GE
generacija57
12:39 01.11.2022.

Za nadoknadu štete oguliti mu kožu.

TO
TORQUEMADA
10:08 06.11.2022.

Baš sam se vratio iz dućana, htio kupiti kocku za potplatu, nitko ne zna što je to. Neki su se ondje i smijuljili, zamislite sad kako vam se moraju smijati (sve manje brojni) čitatelji!

DO
doberdedec
09:56 06.11.2022.

Stavio kocku za potplatu pod gumu. Pa sve vrste cipela imaju potplatu. Eeeee šismenosti,školovanosti. Nije potplatu, već POTPALU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije