Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VINKOVCI
Povratak na članak

Stavili prometni znak na tračnice ne razmišljajući o posljedicama

Također, osoba koja je željela ostati anonimna, 23. listopada, u službenim prostorijama policije u Vinkovcima, dragovoljno je predala 92 komada puščanog streljiva

Komentari 1

NL
ne___lupetaj
13:59 28.10.2019.

Minsko eksplozivna sredstva predajte policiji jer to ima rok trajanja i poslije odredjenog roka postaju metastabilna pa vam nitko ne moze garantirat kad ce se i sta samo aktivirat, ali oruzje i municiju cuvajte, na suhom, odrzavajte i ne glupirajte se koristeci to ako vam nije za glavu potrebno, jer kad uskoro navale talibani, nema toliko policije da vam pomogne, pa dok oni dodju balije ce vas poklat ko ovce. Uzdaj se use i svoje kljuse.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.