Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lukavo mjesto

Stavili kameru u kabinu za presvlačenje, evo gdje su je sakrili!

Skrivena kamera u kabini
Foto: Youtube
1/3
17.02.2014.
u 22:00

Lokalni mediji objavili su snimku uklanjanja utičnice i vađenja kamere u kabini trgovine koja se nalazi u jednom trgovačkom centru.

Policija Saudijske Arabije pronašla je tijekom racije u jednoj trgovini odjećom skrivenu kameru. Kamera je bila postavljena u kabini za presvlačenje, i to unutar utičnice. 

Lokalni mediji objavili su snimku uklanjanja utičnice i vađenja kamere u kabini trgovine koja se nalazi u jednom trgovačkom centru. 

U priloženom videu pogledajte gdje je kamera bila skrivena!

Komentara 1

Avatar ludi kekec
ludi kekec
22:39 17.02.2014.

prekrasna snimka - kao da je snimana mobitelom od prije 10 godina. ne vidi se apsolutno ništa. osim da "to" u zidu nije bilo priključeno ni na kakve žice.. valjda radi na topli zrak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije