Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrutni zakon: Prijedlog Zakona o radu, o kojem u srijedu glasuje hrvatski Sabor, ukida zabranu noćnog rada za trudnice bitno različito nego što je to u EU
Povratak na članak

Stav struke: Nije normalno ni moralno da trudnice rade noćnu smjenu

Spornom bi se odredbom Zakona o radu, prođe li u Saboru, mogao pozabaviti i Ustavni sud.

Komentari 6

SM
simune mali
19:15 01.12.2009.

Za ovu sa pirsingom je sve moralno, pa nek radi i nocu i nek si jos i glavu probusi i onda ce biti, sve na svom mjestu,zar ne?

VL
DU
Deleted user
11:59 02.12.2009.

To je dobro, nadam se da će dodatno smanjiti natalitet pa da će konačno ovaj retardirani narod, koji dopušta da ga ovakvi izrodi i šljam političarski vodi i muze, izumrijeti te prepustiti teritorij nekom sposobnijem...

VL
MM
Mladen Miletić
19:41 01.12.2009.

tav struke: Nije normalno ni moralno da trudnice rade noćnu smjenu. A od kada se to može tvrditi za Hrvatsku da funkcionira normalno, moralno ili da zakon pozna funkcionira pravedno -pravično ?

VL
TO
tonkica
19:35 01.12.2009.

ova vlada stiti sama sebe...ostalo su samo susjedske rasprave

VL
OB
-obrisani-
20:13 01.12.2009.

Trudnice kao i zene sa malom djecom ne trebaju raditi niti zivjeti na grbaci poreznih obaveznika.

VL
SR
Sime Raljevic
15:50 02.12.2009.

Vi sudeci po ovome idete unatrag umijesto naprijed. Dok se u svijetu stvaraju uslovi da i MUZ dobije pravo na porodjajni odmor, VI gospodo provodite praksu da VAM nosece zene(sutrasnje majke) rade i po noci. Jesteli VI imali mater? Sime---BOYERO!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.