Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUŠTVENI RASCJEP

Stav o COVID potvrdama približio Milanovića, biskupe i desnicu

16.11.2021.
u 21:20

Most traži referendum protiv COVID potvrda, stručnjak Mato Palić tvrdi da se to po Ustavu ne može

Komentara 54

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
21:22 16.11.2021.

Više nije važna podjela na desne, lijeve i centar, nego otpor ovom ludilu.

SO
Sir Oliver
21:25 16.11.2021.

Odmah se nadje neki "stručnjak" koji čuva HDZ-u stražnjicu i tvrdi da se referendum ne može održati! A zašto ne? U švic. referendum održavaju svaki dan za svaku sitnicu i ne treba im 10% potpisa, kojim su se vladajući u u HR osigurali od referenduma!

DU
Deleted user
21:33 16.11.2021.

Sada kažem dosta je, sada kažem dosta je Idem da se borim to mi jedino preostaje Sada kažem dosta je, sada kažem dosta je Ovo malo ponosa mi jedino preostaje Sada kažem dosta je, sada kažem dosta je Idemo na plato to nam jedino preostaje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?