Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga za poslom
Povratak na članak

Status koji je 'poharao' Fejs: S rukom napisanim životopisom obilazi trgovine

To se zove želja za radom, a ne sjediti doma i čekati da ti posao pokuca na vrata", napisala je Martina Boss u statusu

Komentari 13

KL
klubuhb1
07:50 08.07.2015.

....čeka ga razgovor u tvrtki "Terrakom" ..... e pa imao sam teleoperatera sa kojim nisam bio zadovoljan i prešao u Terrakom ..... i tek sad imam problema ....

VL
DI
dinamojavolim1
09:17 08.07.2015.

vidim da po nekim komentarima je problem sta je rukom napisano?? a nije plus sta se trudi i trazi posao?? sve vise mislim da smo kao narod zasluzili biti tu gdje i jesmo,na dnu privatnik sam i svaki dan nazalost srecem ljude koji uzivaju u tudjoj nesreci i srecem ih sve vise ovom gospodinu iz clanka zelim da sto prije nadje posao i zelim mu puno srece u zivotu

VL
DU
Deleted user
06:47 08.07.2015.

Ako navedeni gospodin ima radno iskustvo kako je naveo, onda ovo sluzi samo promociji i manipulaciji, a nikako trazenju posla. Svugdje najbolji, a mjenjao tako cesto radna mjesta? Rukom ispisan CV? Ja ga kao poslodavac nikad nebih zaposlio! A da je on poslodavac sigurno takoder nebi zaposlio takvu osobu!

VL
PA
_Pablo_
10:06 08.07.2015.

Zašto je bitno naglasit da je životopis napisan rukom?Neke firme na tome inzistiraju tj. i ne pogledaju zamolbe printane sa računala ili poslane mailom.Ovo je tužno ali i za pohvalu.Njegovim potezom se sprdaju samo oni koji traže posa i mole Boga da ga ne nađu ili uhljebljeni u državnim firmama.

VL
Avatar transdanubier
transdanubier
09:59 08.07.2015.

Ivica sinko, tko li je vas zaposlio u VL? Postoji li kod prijama novinara u neku novinarsku kuću kao predmet hrvatski jezik? Isti Vam baš i nije jača strana a trebala bi, nažalost, biti! (Ii Vam je netko drugi podvalio taj naslov? U tom slučaju se najiskrenije ispričavam!) Dakle, ne piše se s rukom nego rukom (u osnovnoj školi - još u ona omražena komunjarska vremena - morali smo naučiti sve o padežima a Vi ste valjda mlađa generacija ili ste bili bolesni ili ste "švencali" nastavu - stari agramerski izraz! - baš kad se učilo o instrumentalu?! Prijedlog s(a) ide samo kad je riječ o društvu a kad je riječ o sredstvima/alatkama ama baš nikada! Ajmo, ispravite to! A ni natjecatelj o kojem pišete nije pretjerano pismen i ne zna pravila o sastavljenom i rastavljenom pisanju riječi a niti mjesto zareza u rečenici! Srdačan pozdrav!

VL
CD
can.do
10:21 11.07.2015.

Možda će na ovaj način i pronaći posao u nekoj trećerazrednoj firmici koja će propasti sutra i koju vode nepismeni jadnici koji ni ne znaju koga žele zaposlliti pa nisu u stanju organizirati natječaj i testiranje, već čekaju da im netko bane na vrata. Međutim, Ako je nekome to cilj, onda samo naprijed!

VL
PG
poducavam-glupe
07:34 08.07.2015.

Kada nema posla za ni za ljude s ovakvim CV onda vam je jasno što nam slijedi.

VL
PG
poducavam-glupe
06:56 08.07.2015.

Ahaaaa , to što ima 400 000 nezaposlenih problem je u njima što ne traže posao, a ne u štetnoj i izdajničkoj Vladi koja sve uništava.

VL
CR
CROLINDA
08:42 08.07.2015.

tajno bogatstvo ove crvene vlade je u siromaštvu naroda i svakovrsnoj propasti Hrvatske - himna kukurikavaca pusića josipovića i sličnih koji su cijelim svojim mandatom pokazali i dokazali da spadaju u one koji su poraženi u Domovinskaom ratu a danasnas samo prozirno insceniraju lažnu potrebu za njima kao izbaviteljima = o lijepa o draga o slatka vlasti ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.