Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
klesarstvo
Povratak na članak

Statua Porina stara više od 70 milijuna godina!

„Od kamena Veselje izrađena su remek-djela dalmatinske renesanse, a budući da je jedna od uloga glazbe i veselje, ne vidim prikladnijeg materijala za Porin od tog!“, izjavio je Marino Kaštelan, načelnik Općine Pučišća.

Komentari 7

DU
Deleted user
17:05 09.03.2016.

Zaposlio se Mujo u paleontološkom muzeju, kao vodič. I, tako, jedan dan, vodi on posjetitelje u rezgledavanje, i dođu do kostura dinosaura. Jedan posjetitelj upita Muju: ''Koliko je star ovaj kostur?'' Mujo odgovori: ''Osamdeset pet milijuna i dvije godine, četiri mjeseca i šest dana.'' Upita ga posjetitelj: ''Pa, zaboga, kako znate tako točno, u dan???'' Odgovori mu Mujo: ''Vrlo jednostavno! Ja ovdje radim dvije godine, četiri mjeseca i šest dana, a kad sa,m došao prvi dan na posao, rekli su mi da je ovaj kostur star osamdeset i pet milijuna godina.''

VL
Avatar jurac
jurac
17:42 09.03.2016.

Naslov;"Statua Porina stara preko 70 milijuna godina!"To je isto kao u onom vicu kako su hercegovci prije milijun godina koristili mobitele jer prilikom arheoloških iskopavanja nisu našli opticke kablove.

VL
Avatar abraham73
abraham73
16:16 09.03.2016.

ma kakvih 70 milijuna, 5 milijardi godina je stara, jeste.

VL
LU
luna
17:57 09.03.2016.

A mošda su u šumi,,,,

VL
BL
Blender
16:48 09.03.2016.

Kako se razbacuju kad navode godine postojanja necega, obicno 50 miliona, 100 miliona godina a zapravo svi ti koji tvrde da je tako nesto moguce su najveci lazljivci na planeti i citav zivot lazu pa cak su i placeni da lazu. kakvoga svijeta pa da ne povjerujes!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.