Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASTU TENZIJE
Povratak na članak

State Department reagirao na poruke iz Irana: 'Zvuči kao prijetnja'

Hamnei je ranije u ponedjeljak rekao da bi Teheran mogao obogaćivati uranij na 60 posto bude li potrebno i da nikad neće popustiti pod pritiskom Sjedinjenih Država

Komentari 15

DU
Deleted user
00:25 23.02.2021.

Malo me iznenadila ovako brzo da su krenuli sa pripremom terena, novi predsjednik je dokazani podupiratelj "vojnog proracuna". Nadao sam se samo da ce sacekati dok korona ne prodje. Nestrpljiva je ekipa koja je ulozila ogromni novac i ocekuje brzi "ROI" :) , sa bivsim oredsjednikom se ocito nisu mogli dogovoriti oko love, a ovaj je odavno "izlobiran"

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
00:42 23.02.2021.

Opet se ponavlja vrijeme Obame. Svijet se ponovo dovodi na rub nuklearne kataklizme.

VL
Avatar cros
cros
00:17 23.02.2021.

Iranskim političarima se ne može vjerovati niti jedna jedina riječ! Trump samo nije bio naivan kao ovaj tikvan Biden!

VL
PL
@ploto@
06:46 23.02.2021.

Iranci su država sa karakterom.Znaju da lihvarska kabala želi pregovarati o iranskom vojnom balističkom program.kojeg žele blokirati skupa sa nuklearnim.Žele žrtvu anestezirati prije nego je unište.Samo Iranci ne padaju na te podvale jer znaju sa kime imaju posla.

VL
NE
Neutralac
05:59 23.02.2021.

Eh da je Trump jos uvijek tu.....

VL
SI
sisavac
07:06 23.02.2021.

klasična američka navlakuša. i teško licemjerje zapada. iran bi trebao dopustiti pregled svih svojih kapaciteta, dok izrael ne dozvoljava da se njegov nuklearni program uopće u nekom dokumentu uopće i spomene, a kamoli da netko to provjerava što imaju. trebalo bi, ako se zbilja želi mir, da sve strane drugima dozvole pregled svih instalacija koje su potencijalno vezane uz proizvodnju nuklearnog oružja. zašto bi izrael bio ekskluziva? zašto ne bi on, kojeg kao jako zabrinjava iransko oružje, dopustio irancima da pregledaju njihove kapacitete, izrael ionako ima preko međunarodnih inspektora direktan uvid u sve iranske kapacitete.. zašto amerikanci uopće imaju vojsku u zaljevu? tko koga ugrožava? što će ameri napraviti kad im jednog dana kinez i indijac bude držao flotu ispred njihove obale? indiju ste podcijenili, a većih nacionalista nema na svijetu. kad njihova ekonomija premaši 5 trilijuna dolara, vidjeti ćete njihov stil. svijet se promijenio. težište je odavno na istoku. zapad još samo kemijom uspijeva održati dojam da vodi kolo. dal iran ima pravo na obranu? ima. dal je iran ikog napao u zadnjih 300 godina? za razliku od ovih 'ugroženih', koji svakog dana tamburaju susjede, jer su im 'prijetnja'. kad bi svatko na svaku prijetnju tako reagirao, dal bi se itko uopće mogao prisjetiti značenja pojma 'mir'?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.