Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ODGOVORNOST
Povratak na članak

Stasijevi dokumenti rekonstruiraju se od milijuna komadića papira

"Nama je mnogo važnije da pomognemo žrtvama diktature da ostvare svoje pravo i saznaju što je tajna policija znala o njima", zaključila je Michalsky.

Komentari 2

ST
stefj
08:58 08.11.2019.

Kod nas se takve udruge i ljudi koji pokušavaju rasvijetliti zločine komunizma proglašavaju Ustašama, fašistima, revizionistička. Odmah se na njih obruši medijska mašinerija i razne, iz proračuna financirane, udruge... Nije ni čudo s obzirom na to koje povlastice uživa ta crvena buržoazija, te s obzirom koliko visoko u državi i društvu se nalaze njihovi potomci... Osim toga, komunizam još kod nas živi u državnim i javnim službama, pa neće onda valjda protiv samih sebe. Pa pogledajte Ribića ili onu Radničku frontu sa filozofskog, mislim da je to sasvim dovoljno.

VL
LL
lijepa_li si
09:47 08.11.2019.

nikad od tih švaba a.fašista .. most je htio otvorit arhive, pa su na brzaka izvisili

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.