Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG IMOVINE?

Stariji Šibenčanin (75) teško ozlijedio mlađeg (74) i još prijetio 31-godišnjaku

Uhićen uhićenje lisice priveden privođenje zločinac lopov razbojnik
Davor Javorović/PIXSELL
02.06.2022.
u 10:03

Utvrđeno je kako je osumnjičeni 31. svibnja u Bilicama, zbog nerazjašnjenih imovinsko-pravnih odnosa i međusobnih nesuglasica, prvo tjelesno napao oštećenog 74-godišnjaka, navodi policija.

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 75-godišnjakom osumnjičenim da je prijetio 74-godišnjaku i 31-godišnjaku te da je teže ozlijedio istog 74-godišnjaka.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 31. svibnja u Bilicama, zbog nerazjašnjenih imovinsko-pravnih odnosa i međusobnih nesuglasica, prvo tjelesno napao oštećenog 74-godišnjaka i teže ga ozlijedio nakon čega je oštećene i verbalno napao i pritom im prijetio što je kod njih izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

VIDEO: Ruska invazija na Ukrajinu bliži se 100. danu: Pogledajte stravične prizore rata

Ključne riječi

Komentara 1

MX
Mister X
21:45 05.06.2022.

Tko to ne zna o čemu se radi .Kod mene je ovako to bilo Pravosuđe neće da presudi u korist čovjeka koji je u pravu i to sistemski se odugovlaci mulja izbjegava da se svi skupa prijatelji odvjetnici dobro bogateate  jer sud zna  da čim duže traje evo veče zarade . Jr gdje u zakonu piše da se to mora riješiti z a samo 7 godina ili 15 kad može daleko duže da traje  i čeka se da netko od njih umre . A svjesni su da je ipak bolje da oni presude jedan drugome pa da bude još više posla i zarade za sve . I To  im je nnjdraže jer sada imju jasno krivca onj tko je slabijih živaca . Nije im u interesu pravda pravica je kako rekoše javno preko TV vrhunski odvjetnici kad Slovenija traži presudu  za Arbitražu po načelu  P rvičnosti . Slobodno ste barem tada mogli javno čuti . Nasš Hrvatski zakon ne funkcionira tako i taj sistem sTo sm se kouđenja po načelu prvičnosti = pravde ne poznaje to sm se konjina  ja lično i smuvjerio dvno prije 20 godina  sa skoro  današnjih 70.000 eura . Naš zakon funkcionira po načelu zakonu paragrafa  ! I veslite se kad vasm sudac kaže prizna naravno shvačam šta vama se dogodilo prevareni ste  kao (maldi majmun ) to ne reče ali meni sz+ju ruke vezane ja moram suditi po zakonu.  I to nakon 12 godina vidiš  shvatiš da je Domovina za  nekoga teška kurvetina i mačeha  pomisliš ! Kako da to voliš ?  Kad pogledaš to je ljepota života . Zato neće  da presude da ih ne razočaraju i kad  vide igru obično polude ( I li zarade čir želuca) živčani slom i presude sami.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije