Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prebrza vožnja
Povratak na članak

Stariji bračni par iz Njemačke napao makarske policajce

Policiji je probleme prvi počeo stvarati Peter M. koji se oglušio na njihove zapovijedi, počeo je vikati i vrijeđati ih, a kada su nad njim upotrijebili sredstva prisile, u gužvu se umiješala i supruga.

Komentari 3

Avatar punkufer
punkufer
13:46 29.03.2010.

Baš me zanima da li bi si to ti pijanci dozvolili i u Njemačkoj? I kako bi tamo prošli da napadnu policiju? Treba ih kazniti STROŽE nego u Njemačkoj. Za primjer.

VL
RU
Rumba
14:21 29.03.2010.

Nadam se da su dečki njemačkim drinkerima priljepili par vritnjaka i udarili jedno duhovno mantranje dok se ne otrijezne ...Za ovakve tipuse koji nam dolaze na Jadran najbolji bi ipak bio cijenjeni kiro praktičar Pavlović da ih malo svemirski centrira ...Ne bi oni više nikada muriju napadali ni vrijeđali ...

VL
OB
-obrisani-
16:34 30.03.2010.

HA HA HA Policajci su se ipak uspjeli obraniti od pomahnitalih Nijemaca i privesti ih u postaju. Medalju za hrabrost jer su se uspijeli obraniti od 70, 60, godišnjaka. A ja mislio da su pobijegli sa gerijatrije. Starčeki!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.