Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bešćutni lopov
Povratak na članak

Starici uništio dokumente zbog nekoliko desetaka kuna

Policija je kod lopova pronašla dio novca (nekoliko desetaka kuna) koji je vraćen vlasnici, dok je novčanik s osobnim dokumentima bacio u rijeku Savu

Komentari 3

RI
Ringo
13:25 31.01.2012.

U Indiji postoji kodeks ponašanja lopova. Ako ukrade novčanik pošalje ga zajedno sa dokumentima (bez novca, naravno) vlasniku poštom. Čak i u slučaju da u novčaniku nije bilo novca. Daleko smo mi od Indije.

VL
Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
13:42 31.01.2012.

Ma treba svakom tom idiotu 20 godina robije, uz svakodnevnu zatvorsku masažu gumenim palicama

VL
AN
Antidominium
22:00 31.01.2012.

Ovu siroticu treba netko besplatno zastupati, jer po iznosu u novčaniku vidi se da je jadna. Bezdušnika bezdušno kazniti!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.