Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba mu za Božić

Starici iz sušare ukrao 30 kg kobasica i šest kg hamburgera

kobasice
Davor Višnjić/Pixsell
22.12.2010.
u 17:56

Nije imao vremena skidati jedan po jedan komad mesa pa je pobjegao i s tri metalne šipke te četiri kuke od inoksa

Nepoznati kradljivac na protuzakonit se način opskrbio u Domašincu u Međimurju suhomesnatim proizvodima za nadolazeće blagdane. U Kalničkoj ulici slomio je lokot na vratima sušare za meso u vlasništvu 74-godišnjakinje iz Dekanovca. Oči su mu vjerojatno zasjale od sreće kad je ugledao 30 kilograma kobasica i šest kilograma hamburgera kako vise na šipkama.

Nije imao vremena skidati jedan po jedan komad mesa pa je pobjegao i s tri metalne šipke te četiri kuke od inoksa. Materijalna šteta procijenjena je na 2500 kuna. U selu mnogi prepričavaju i čude se kako nitko nije primijetio kradljivca. Jedni kažu da za blagdanskim stolom ukradeno meso neće ići uslast, a drugi se, pak, nadaju da će lopovu u blagdansko vrijeme proradi savjest pa će vratiti dio ukradenoga.

Ključne riječi

Komentara 6

SK
Skipper
20:07 22.12.2010.

Bijedni lupežu dabogda ti zapeo zalogaj u grlu i zadavio se. Staroj ženi krasti namirnice....sram te može biti. Ali ti nemaš srama, nemaš savjesti, nemaš ničeg. A vjerojatno se smatraš katolikom.....

OB
-obrisani-
18:28 22.12.2010.

Zar i starce sad pljačkate ?! To\'š sve prodat za 500 kuna, i sretan. Mizerijo jedna !

Avatar Aristarh
Aristarh
18:58 22.12.2010.

A ja taman razmišljam ovih dana, da preko radio-oglasa potražim domaće suho meso bez nitrata. Ebiga sad nema smisla. Ne pravi mi se šušara radi pet šest kila suhog mesa, sa kuhinjskom solju i bez nitrata (salamure-štetne za srce). A i na lopove sam mislio, kako da se i od toga sačuvam. Jebiga kad se ne može u trgovinama kupiti suho meso bez nitrata jer usrani zakoni nam ne dozvoljavaju. Zašto nebi to dozvolili pa tko voli nek izvoli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije