Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne odustaju

Starice iz Doma u N. Kapeli bit će prisilno izmještene

'dom1_ve2_unu_050413'
Vedran Balen/VLM
23.04.2013.
u 13:51

Dva dosadašnja pokušaja premještanja spriječili su članovi obitelji, skrbnici i mještani, jer starice ne žele otići iz prostora u kojem im je, kažu, prelijepo

Starice iz Doma \"Sveti Vinko\" u Novoj Kapeli u roku od dva tjedna ipak će morati napustiti tu ustanovu. Prema naputku Ministarstva socijalne politike i mladih, 26 bakica će zbog neprimjerenih uvjeta biti premještene u matični Dom za stare i nemoćne u Slavonskom Brodu. Dva dosadašnja pokušaja premještanja spriječili su članovi obitelji, skrbnici i mještani, jer starice ne žele otići iz prostora u kojem im je, kažu, prelijepo. Ako premještaj opet ne uspije, pristupit će se prisilnom izvršenju odluke te kažnjavanju odgovorne osobe, odnosno ravnatelja.

>> Starice iz Nove Kapele pozvale ministricu da ih osobno premjesti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije