Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požari u Osijeku

Žena (80) zaboravila ugasiti štednjak nakon ručka, izbio požar

vatrogasci
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
04.11.2015.
u 14:08

Kobno je, pak, mogao završiti požar u Prijedorskoj ulici u Osijeku, u sobi u potkrovlju. U bolnici je završila 20-godišnjakinja zbog udisanja dima.

Zbog ručka izbio je požar u kući u Strossmayerovoj ulici u Osijeku u utorak oko 10 sati. Ugasiti štednjak nakon kuhanja zaboravila je 80-godišnjakinja pa se zapalila masnoća u posudi. Vatra je zahvatila kuhinjske elemente, a šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna.

Kobno je, pak, mogao završiti požar u Prijedorskoj ulici u Osijeku, u sobi u potkrovlju. U bolnici je završila 20-godišnjakinja zbog udisanja dima. 

– Do požara je došlo prinošenjem ili odbacivanjem  zapaljenih tvari, a izgorjela su dva madraca te su se zacrnili zidovi sobe – izvijestila je policija.

>>  Rumunjski premijer podnio ostavku nakon prosvjeda zbog požara u diskoteci

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije