Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve objasnio u statusu

'Stari mi je jutros posija takuin': Dalmatinac izgubio novčanik, dvije gospođe spasile su dan

Novčanik - ilustracija
Pixabay
30.06.2023.
u 11:43

"Ima dobrog svita, ima! Ima nade za nas", napisao je Dalmatinac na Facebooku. Ganuli su ga potezi dviju žena

U Facebook grupi Izgubljeno i nađeno jedan muškarac podijelio je svoje, odnosno očevo dobro iskustvo s ljudima. Napisao je kako je njegov otac izgubio novčanik, no pomogle su mu dobre žene. 

"Ima dobrog svita, ima! Ima nade za nas. Stari mi je jutros posija takuin. 250€ i svi dokumenti. Iša je platit račune. Kako nije zna di ga je posija vratija se u trafiku i pita. Prodavačica ga nije našla, ali mu je ponudila 20€ da ima za bus i šta mu triba. Pa mu je nudila još 10€. 30€ je bila spremna dat da se čovik snađe!!!", napisao je Dalmatinac.

"Nije uzeja u nadi da će nać takuin. Doša je doma i zvali su ga iz policije da je jedna gospođa pronašla takuin i ostavila ga u prvu postaju sa svim šoldima. Volija bi da je su te dvi gospođe u ovoj grupi da mogu ovo pročitat, al i ako nisu znaju da su učinile nešto lipo, nešto za šta nema cijene i para. Hvala Vam, za dobro djelo i još više šta vraćate nadu u dobre ljude", zaključio je.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Moodleen
Moodleen
16:59 30.06.2023.

A kaj je to "posija takuin"?

DU
Deleted user
13:07 30.06.2023.

"Spasile su dan", "Saved the day". Ova fraza baš nije u duhu hrvatskoga jezika ali je u svakako u duhu opće amerikanizacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije