Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bitka s lopovima

Starcu upali u kuću, dobro se najeli pa ga opljačkali

franjo k
V. Žganec-Rogulja/PIXSELL
18.01.2011.
u 09:52

U kuhinji sam uspio uzeti dva noža pa sam se zaključao u sobu. Uspjeli su me izvući van, rekao je Krivak koji je ozlijeđen

Trojica razbojnika razvalila su ulazna vrata kuće 78-godišnjeg Franje Krivaka u međimurskom selu Držimurcec. Razbili su i staklo na vratima hodnika. Lom je probudio starca koji ih je pokušao otjerati, no tada su sva trojica krenula prema njemu. Sve se odvijalo u nedjelju nešto prije ponoći.

- Navalili su na mene i nije mi preostalo drugo nego pobjeći u spavaću sobu. U kuhinji sam uspio uzeti dva noža i zaključao sam se u sobi. Čekao sam što će dalje biti. Čuo sam da jedu, a kad su se najeli, počeli su lupati po vratima. Uhvatili me i izvukli u hodnik - ispričao je Franjo Krivak kojeg je sin Damir odvezao na previjanje k liječniku.

- Jedan mu je provalnik sjeo na grudi dok su ostali pretraživali kuću - kazao je Damir, koji živi u susjednom Strelcu. Starac je tijekom hrvanja zadobio porezotinu na šaci, a ima i modrice. Kad ga je jedan od provalnika držao u hodniku, starac nije ispuštao nož, sve dok nasilnik nije potrgao oštricu. Nakon što su uzeli digitalni DVD-T prijamnik i Nokiju, razbojnici su ga pustili i pobjegli. Riječ je, ispričao je policajcima, o Romima, a jednog je i prepoznao.

 

 

Komentara 3

MA
mališa
13:36 18.01.2011.

E sad, ako su bili branitelji u domovinskom ratu neka im se progleda kroz prste.

RS
rasta sev
20:29 18.01.2011.

suživot s ciganima u Međimurju - i onda tko je ugrožen, naravno Romi.

BO
boki01
09:53 19.01.2011.

Pronašli su ih!!!Ikaj mislite tko su pljačkaši???? cigani a tko bi drugi??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije