Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
službena kampanja

Starčević i Franić jedina treća opcija za Gospić i Liku

starčević, franić
Iva Vidović Pocrnić/VLM
07.05.2013.
u 14:52

Starčević je kazao da je njihova poruka "zajedništvo u različitosti je naša budućnost u gradu Gospiću".

Nezavisna lista Karla Stačevića s HSLS-om i HSP-om za gradonačelnika Gospića te samostalna lista HSLS-a s Antom Franićem kao kandidatom za župana ličko-senjske županije, krenule su danas iz Široke Kule u službenu kampanju za lokalne izbore.

Stačević je nakon polaganja vijenaca kod Spomen obilježja žrtvama Domovinskog rata istaknuo da je "sramota da zločin nad mještanima Široke Kule već 22 godine stoji u tami".

- Poglavito je to sramota lokalne uprave i samouprave  koja se radi sitnih interesa oglušila na patnje ovoga naroda. Stoga početak izborne kampanje ove nezavisne liste koju nosi Karlo Starčević s ovoga svetoga i mučeničkog mjesta je znak našeg pijeteta i naše obveze da ovaj narod od nas neće biti zaboravljen. Šaljemo poruku da ćemo razvijati grad Gospić ravnomjerno u svim  njegovim prostorima i osigurati jednaku kvalitetu življenja kao u samome gradu, kazao je te zaključio da je njihova poruka "zajedništvo u različitosti je naša budućnost u gradu Gospiću".

Ante Franić kazao je da da su osnova njihovoga programa gospodarske teme i ciljevi, ali i stvaranje treće političke opcije, kako u Gospiću, tako i u županiji.

- Smatramo da je bipolarizacija političke scene u županiji pogubna i da ne nudi gospodarski razvoj i budućnost ovome kraju. Iz tog razloga smo se za takav oblik kampanje i odlučili. Nismo htjeli ulaziti u trgovačke koalicije ni s HDZ-om ni s ikim drugim nego smo odlučili sami izaći na izbore za župana, kazao je Franić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije